zagonetna pjevačica

Što nam to sprema Danijela? Tajnoviti osmijeh ne silazi joj s lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela se posljednjih dana intenzivno priprema za koncert Zauvijek zajedno koji će se održati u Lisinskom.

Danijela Martinović posljednjih dana zaokuplja pažnju javnosti kako novim hitom Nemam mjeru, tako i svježim izgledom koji emitira sreću, ispunjenost i ljubav.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

Dugogodišnja suradnja sa splitskim modnim dvojcem posebno joj godi i dobro pristaje što se može vidjeti i na stylingu koji je odabrala za njihovu reviju na BIPA Fashion hr-u.

Ovaj put modni dvojac Arileo, inače predstavnici udruženja obrtnika Splita za Danijelu su pripremili trendovsku crnu dolčevitu i brokatnu suknju. Ovaj cijelokupni styling podsjeća na šezdesete godine prošlog stoljeća i taj izgled Danijeli jednostavno savršeno pristaje.

Danijela se posljednjih dana intenzivno priprema za koncert Zauvijek zajedno koji će se održati u Lisinskom, u srijedu, 19. travnja s početkom u 20 sati. Koncert će biti presjek Danijeline dugogodišnje karijere, a gost iznenađenja oduševit će mnogobrojnu publiku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene