Ljetni hit

POSLUŠAJTE novi Danielin hit - loza i 'Cappuccino' za ludi provod!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović predstavlja novi ljetni hit 'Cappuccino'!

'Sve je roza i voza nas voza' zarazni su stihovi novog hita Danijele Martinović koji potpisuju Petar Grašo, Antonija Šola i Remi Kazinoti.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović Najveća podrška Ponosnu mamu Danijele Martinović ponijele su emocije tijekom kćerina nastupa: "Suze sam pustila"

'Petar je gledajući televiziju kometirao kako velika većina spotova forsira glamour, jahte, skupa pića i destinacije, no oni si to kao mladi momci nisu mogli priuštiti. Rekao mi je da se njegovo društvo zabavljalo vikendom uz lozovaču, a ja sam mu na to odgovorila kako sam vikednom rađe uživala u cappuccinu', priča Danijela.

>> Splitski festival: Objavljena lista izvođača!

'I tako je nastala pjesma, prvo sam mislila da je lud, no sada vidim da imamo veliki ljetni hit. Pjesma pjeva o tome da nije važno gdje si, već da je dobro društvo početak i kraj dobrog provoda!', priča Danijela koja će veselu ljetnu pjesmu predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu od 05. – 07. srpnja.

Nakon 'Brodoloma' i 'Raspašoja' koje je poslušalo više milijuna ljudi, Cappuccino će zasigurno oboriti rekorde slušanosti i zasvirati na brojnim morskim provodima ovog ljeta.

PREMIJERNO JE POSLUŠAJTE!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene