Danijela Martinović je na Instagramu objavila video u kojem je pokazala što radi kako bi usrećila jednu važnu osobu u svojem životu.

Galerija Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović +26 Petar Grašo i Danijela Martinović

Pjevačica Danijela Martinović (50) na Instagramu je objavila video u kojem je progovorila o jednoj važnoj osobi u svojem životu.

Vezani članci Danijela Martinović Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..." Danijela Martinović Nina, Danijela, Mila i Neda o solo statusu: ''Nisam s nekim tko mi ne odgovara, tko mi erodira samopoštovanje!''

Zbog nje je otišla na satove pjevanja, a sve je potanko objasnila i u opisu objave.

"Kad postavim sebi uzvišeni cilj, mogu ostvariti i ono što se nisam usudila niti sanjati. "Di sole e d'azzurro" pjesma je koju voli moja prijateljica Flavia. Ona je Talijanka koja je naučila zavidan broj hrvatskih riječi, ali najdraže mi je kada mi kaže: 'Prijatelja moja'. Usrećiti nju za mene je viši cilj, moja Himalaja koja mi je donedavno izgledala nedostižno... ali popela sam se da joj mahnem pjesmom, a ona će znati sve. 'Prijatelja' moja volim te", napisala je Danijela, a zatim se zahvalila Ivani Husar na lekcijama iz pjevanja.

"Hvala ti za svaki vrisak sreće zbog mene, s tobom učim i rastem, s tobom znam da je moguće, s tobom moja Duša pjeva... a to je najviše!" poručila joj.

U videu je objasnila da odlazi na satove pjevanja kako bi održala svoj "glazbeni mišić" u formi, ali i da bi mogla otpjevati neke jako zahtjevne pjesme, poput ove koju priprema za prijateljicu.

"A i gladna sam znanja", zaključila je Danijela, pa je na kraju videa pokazala i što je naučila.

"Wow, bravo Danijela", "Divno si opjevala. Samo naprijed Danijela", "Ti možeš sve", nahvalili su je oduševljeni obožavatelji.

Danijela se nedavno pohvalila još jednim talentom, a to je pisanje, no o svojem ljubavnom životu šuti.

U svibnju se doznalo da su ona i Petar Grašo (45) prekinuli nakon više od 24 godine, a on je već pronašao sreću s 14 godina mlađom Hanom Huljić s kojom je navodno u vezi još od ljeta.

Danijela ih je oboje prestala pratiti na Instagramu, a obrisala je i sve zajedničke fototografije s Grašom. 

Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu! Kristina Mandarina Kristina Mandarina Kristina Penava +29 Josipa Karimović, Kristina Penava i Ena Friedrich

Marinko Rokvić svoju bolest krio je od svih i nije htio u bolnicu, a obožavana supruga Slavica ispunila mu je i zadnju tužnu želju Marinko Rokvić - 7 Slavica i Marinko Rokvić Slavica i Marinko Rokvić +13 Slavica i Marinko Rokvić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju