obradovala fanove

Danijela progovorila o važnoj osobi kojoj priprema prekrasno iznenađenje: "Volim te, s tobom moja duša pjeva"

Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 4 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 4 +0 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović je na Instagramu objavila video u kojem je pokazala što radi kako bi usrećila jednu važnu osobu u svojem životu.

Pjevačica Danijela Martinović (50) na Instagramu je objavila video u kojem je progovorila o jednoj važnoj osobi u svojem životu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

Zbog nje je otišla na satove pjevanja, a sve je potanko objasnila i u opisu objave.

"Kad postavim sebi uzvišeni cilj, mogu ostvariti i ono što se nisam usudila niti sanjati. "Di sole e d'azzurro" pjesma je koju voli moja prijateljica Flavia. Ona je Talijanka koja je naučila zavidan broj hrvatskih riječi, ali najdraže mi je kada mi kaže: 'Prijatelja moja'. Usrećiti nju za mene je viši cilj, moja Himalaja koja mi je donedavno izgledala nedostižno... ali popela sam se da joj mahnem pjesmom, a ona će znati sve. 'Prijatelja' moja volim te", napisala je Danijela, a zatim se zahvalila Ivani Husar na lekcijama iz pjevanja.

"Hvala ti za svaki vrisak sreće zbog mene, s tobom učim i rastem, s tobom znam da je moguće, s tobom moja Duša pjeva... a to je najviše!" poručila joj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

U videu je objasnila da odlazi na satove pjevanja kako bi održala svoj "glazbeni mišić" u formi, ali i da bi mogla otpjevati neke jako zahtjevne pjesme, poput ove koju priprema za prijateljicu.

"A i gladna sam znanja", zaključila je Danijela, pa je na kraju videa pokazala i što je naučila.

"Wow, bravo Danijela", "Divno si opjevala. Samo naprijed Danijela", "Ti možeš sve", nahvalili su je oduševljeni obožavatelji.

Danijela se nedavno pohvalila još jednim talentom, a to je pisanje, no o svojem ljubavnom životu šuti.

U svibnju se doznalo da su ona i Petar Grašo (45) prekinuli nakon više od 24 godine, a on je već pronašao sreću s 14 godina mlađom Hanom Huljić s kojom je navodno u vezi još od ljeta.

Danijela ih je oboje prestala pratiti na Instagramu, a obrisala je i sve zajedničke fototografije s Grašom. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene