Poseban odnos

Danijela je Grašina kuma zvala bratom, evo kakve mu je objave tijekom godina posvećivala na svom Instagramu

Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 2 Karmen Poznic Bozic/PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović +0 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović i Tomaž Kavčić prijatelji su više od 20 godina, a ona nikada nije krila koliko joj znači u životu.

Petar Grašo je za svoje vjenčane kumove odabrao umirovljenog košarkaša Dinu Rađu i slovenskog kulinarskog chefa Tomaža Kavčiča, koji je poznat i kao blizak prijatelj pjevačeve bivše partnerice Danijele Martinović.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

Koliko su bliski i povezani svjedoče i Danijeline objave s društvenih mreža, točnije s profila na Instagramu, na kojem je znala objavljivati njihove zajedničke fotografije i posvećivati mu emotivne riječi, pogotovo povodom rođendana i sličnih prilika.

Zahvaljivala mu je na ljubavi, na dugogodišnjem prijateljstvu i podršci, a u jednoj ga je objavi oslovila i bratom.

"Moj prijatelj, moj treći brat. 22 godine od prvog susreta. Sanjar, vizionar, dječak u odijelu čovjeka. Vjerovao je samo svom srcu i dobio svoju prvu Michelin zvjezdicu. Svijet je napokon saznao ono što ja već dvadeset dvije godine znam", napisala je Danijela kada mu je čestitala na velikom uspjehu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Tomaž je tijekom vikenda objavio nekoliko fotografija s Hanine i Petrove svadbe i otkrio djelić atmosfere, a na fotografiji na kojoj pozira s njima pokazao je i poseban poklon koji im je donio, veliku bocu s natpisom "Sretno, sretno, volite se vječno".

Vjenčanje godine bilo je obavijeno velom tajne, točna lokacija vjenčanja nije bila poznata sve do posljednjeg trenutka kako ih paparazzi ne bi opsjedali, a navodno čak ni uzvanici nisu znali točnu lokaciju.

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Isplivale Hanine fotografije nastale tek što se spremila za vjenčanje, ovo su prizori zbog kojih je očarala domaću javnost!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene