Svi jedva čekaju!

Danijela nakon prekida s Grašom radi punom parom, evo kakvo je iznenađenje pripremila za svoju vjernu publiku

Danijela Martinović Danijela Martinović Karmen Poznic Bozic/PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 +0 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović će održati koncert "Otvoreno srce“ povodom Dana žena u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, u utorak 8. ožujka 2022. godine.

Danijela Martinović će na radost brojnih obožavatelja ponovno nakon tri godine, jedinstvenim koncertom pod nazivom "Otvoreno srce“, iznenaditi i razveseliti mnoge.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Naime, naša će popularna pjevačica održati Koncert povodom Dana žena 8. ožujka, ali i povodom trideset godina karijere jer prigoda je to za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta i presjek dugogodišnje karijere.

Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije, obilježja su ljubavi između Danijele i zagrebačke publike koja traje već tri desetljeća. Svi njezini nastupi su posebne glazbeno scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zagarantirani.

Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života.

Danijela je nedavno gostovala kod Josipe Pavičić u rubrici IN Magazina "Samo opušteno", u kojoj je komentirala i kakav je osjećaj biti slobodna nakon 25 godina veze.

"Vrlo neobično iskustvo, učim se letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna. Kako bi rekao Gibonni, 'u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći 'živote, dobar ti dan''. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe", rekla je Danijela, koja je u svibnju prošle godine s Petrom prekinula nakon više od 24 godine veze.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Begović +0 Mia Begović i Željko Žnidarić (Zeljko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Mia Begović prvom fotkom u šezdesetima sve oborila s nogu: "Bez šminke, filera, filtera i botoksa"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene