Udovica glazbenika Dine Dvornika, Danijela, na Instagramu je objavila obiteljsku fotografiju.

Galerija


Komentari ispod ove fotografije dokaz su da javnost baš uvijek ima što reći.

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce Ella objavila svoje i Charlesove stare fotografije pa se i sama začudila koliko su se promijenili Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik otkrila koliko je koštalo njezino američko vjenčanje

Udovica glazbenika Dine Dvornika, Danijela Dvornik, na Instagramu se pohvalila obiteljskom fotografijom, odnosno činjenicom da su ona, njezina kći Ella Dvornik, njezin suprug Charles Pearce i kćerkica Balie Dee uspjeli uskladiti rasporede kako bi se našli u isto vrijeme na istom mjestu.

Danijela je objavila fotografiju s mora, točnije iz preuređene obiteljske kuće na bračkom Sutivanu, a fotografija slobodnog vremena poznate obitelji odmah je naišla na brojne kritike.

Naime, na njoj se svi odmaraju na terasi, no gledaju u mobitele, što nije promaklo budnim očima znatiželjne javnosti.

"Obiteljska, a svi na mobitelima?", "Svi na mobitelima, tužno", "Lijepo se družite, svatko sa svojim mobitelom'" i "Tužne obitelji današnjice", samo su neki od komentara koje su obožavatelji 52-godišnjakinje ostavili ispod objave.

Neodoljiva Balie već je neko vrijeme kod Danijele na Braču, a ponosna baka i unučica uživaju u tipičnim ljetnim radostima te sve dokumentiraju na društvenim mrežama. 

Otkriveno kako je princ William reagirao kad su fotografije razgolićene princeze Diane završile u medijima