Prva večer modnog događanja privukla je brojne poznate Riječanke, a pozornost je među njima svakako privlačila prelijepa Danijela Gračan.


Sinoć je u Guvernerovoj palači u Rijeci održana prva večer velikog modnog događanja Extravagant gala. U sklopu eventa održana je modna revija poznatih butka te je otvorena izložba poznatih hrvatskih modnih fotografa. Prva večer modnog događanja privukla je brojne poznate Riječanke, a pozornost je među njima svakako privlačila prelijepa Danijela Gračan.

Vezani članci Danijela Gračan (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Danijela Gračan 1990. bila je Kraljica svijeta, a malo tko se sjeća da je tada ljubila Gorana Ivaniševića Danijela Gračan (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Nevjerojatna figura lijepe Danijele! Ima gotovo 50 godina, a izgleda poput djevojčice

Ne privlači Danijela pozornost samo zbog svoje ljepote, dapače. Nekadašnja Kraljica svijeta plijenila je 1990. ljepotom, no to nikad nije bilo jedino što je mogla ponuditi. Ova žena u međuvremenu je postala profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Izgradila je usto i skladan brak s nogometnim trenerom Nenadom Gračanom, s kojim je u braku dobila i tri kćeri. U društvu kćerke stigla je i na reviju. Iako svijetu ljepote i manekenstva nikad nije pripadala do kraja, Danijela plijeni pozornost kad god se negdje pojavi. I uvijek zablista! Na reviji se pojavila i Jelena Urukalo, nekadašnja manekenka i natjecateljica u Farmi.