Danijela Gračan ponosna je na uspjeh kćeri Eme, ali i ona još uvijek izgleda poput kraljice.

Galerija


Danijela Gračan nakon što je njezina kćer ponijela titulu Kraljice Hrvatske pokazala je da njezina ljepota ne blijedi te da i dalje izgleda atraktivno baš kao u vremenima kada je nosila titulu Kraljice Svijeta.

Vezani članci Snježana Mehun - 14 Snježana Mehun otkrila detalje luksuznog odmora gdje se zaručila pa spremno odgovorila na jednu primjedbu Ema Gračan (FOTO: Instagram) Majčinim stopama: Kći Danijele i Nenada Gračana postala Kraljica Hrvatske

Danijela se pojavila na Zagreb Winter Fairy Tale, gdje je predstavljena ekskluzivna i limitirana Duchess Holiday Collection, Snježane Mehun i Antuna Tina Brišara.

Na sebi je imala crnu blještavu haljinu, a izgledala je baš poput filmskih diva. U društvu prijateljica, Gračan je plijenila pozornost i gotovo da nije bilo onoga tko se nije zagledao u bivšu najljepšu ženu svijeta.

Podsjetimo, kći Ema ovih je dana ponijela titulu Kraljice Hrvatske i tako krenula majčinim stopama, a sada sve zanima hoće li uspjeti i osvojiti prestižnu titulu koju je nekada ponijela njezina majka.

Jelena Perčin pokazala kako izgleda nakon poroda: Pojavila se u ultrakratkoj haljini

Maja Šuput si napravila garderobu poput butika i kupila veš-mašinu koju ne želi dotaknuti