mnogi je stali braniti

Danijela Dvornik objavom pokrenula cijelu raspravu, bila je spremna i na zli komentar: "Aj ženo, dosadna si"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijelu Dvornik na Instagramu prati više od 100.000 ljudi, a njezine objave nerijetko izazivaju reakcije i pokreću rasprave. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Danijela Dvornik je na Instagramu objavila fotografije na kojima vesla na dasci, a brojni njezini pratitelji u komentarima su napisali svoja podijeljena mišljenja.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik - 1 Godinama je trpjela Danijela Dvornik bila je na operaciji koju je već dugo planirala, otkrila je kako je sve prošlo: ''Kao što vidite...''

"Jedan obični radni dan", napisala je Danijela, a odmah je uslijedila bura komentara. Dok su ju jedni hvalili, drugi se nisu mogli suzdržati da ju ne kritiziraju. "Ne znam po čemu je uspješna Danijela Dvornik. Molim da me informirate", napisala je između ostalog jedna pratiteljica, a Danijela joj je odmah spremno odgovorila. "Aj ženo, dosadna si", napisala joj je i prikupila 50 lajkova na svoj komentar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Bravo Danijela, imate pravo. Veliki pozdrav, uživam vas pratiti i gledati", "Dajte vi nas gospođo sve informirajte zašto vi pratite "neuspješne" žene", "Zašto je pratite ako vam je dosadna", "Fotke su ti predobre i odlično izgledaš", samo su neki od komentara pratitelja koji su Danijeli odmah stali u obranu.

Inače, Danijelu na njezinu profilu na Instagramu prati više od 100 tisuća ljudi, a njezine objave nerijetko izazivaju reakcije i pokreću rasprave.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene