"gospođi mami skidam kapu"

Danijela Dvornik objavila fotke s mamom koju rijetko pokazuje, usporedili je s najvećim divama: "Isusek, kako žena izgleda!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik na Instagramu je objavila fotografije s majkom Žarkom koja je oduševila njezine brojne pratitelje.

Danijela Dvornik božićne je blagdane provela u Splitu čime se pohvalila i na svom profilu na Instagramu gdje je objavila fotografije na kojima pozira u društvu majke Žarke, koju u javnosti ne pokazuje često.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "Pravi dida!" Danijela Dvornik podijelila smiješnu uspomenu na pokojnog svekra Borisa: "Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel..."

"Nije neko vrijeme, ali bar ne pada kiša pa smo kraljica majka i ja odlučile, nakon 3 dana zatočeništva u kući, provesti jutro na rivi, na kavici. Mislim, da su danas i cigle padale, mi bi izašle jer kakvi su to Božićni praznici, a da ne izađemo u đir?", napisala je Danijela uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Isusek kako žena izgleda, pa vama je u genima mladost do kraja života", "Divne obje, ali gospođi mami skidam kapu", "Oprosti, osvrnuti ću se samo na mamu. Izgleda baš kako treba, savršeno", "Bogme mama bi na špici zasjenila i kćerku i unuku", "Prekrasne obje, mama ti izgleda ko Brigitte Bardot kad je bila starija. Prekrasneee", "Ako ću izgledat upola ovako dobro ko vaša mama neću se bojat ostarit", "Mamine cvike su topped, to želim ja biti u njenim godinama. Kakva kraljicaaa", "Ja pomislih sestra", "Kraljica Majka je poput Sofie Loren. Predivnaaa i još više od toga", "Mama je prelijepa", samo je dio komplimenata koje su dobile.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) +0 Julia Roberts (Foto: Getty) Celebrity Glasine o nevoljama u braku ušutkali su nježnostima na plaži, a sada svi komentiraju i izgled njezina supruga!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Legendarni šarmer uživa u društvu žene koju je često branio od kritika na račun izgleda, vjeran je samo njoj preko 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene