zgrožena ispadom

Danijela Dvornik na meti: "K***, mogu ti samo zavezati usta"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šokirana Danijela Dvornika javno je progovorila o neugodnom iskustvu koje je doživjela na vlastitoj koži.

Uvijek britka Danijela Dvornik svojim statusima na društvenim mrežama često podiže prašinu. Iskreno progovara o situaciji u državi, politici, estradi, svemu onome što je muči...No posljednji status koji je objavila poprilično je šokantan.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "mogu si priuštiti...'' Danijela Dvornik javila se iz kreveta u spavaćici, a oni koji su fotografiju vidjeli pitaju se samo jedno!

Naime, Danijela je opisala neugodno iskustvo koje je doživjela dok je šetala svog psa Obamu. "Jučer vodim svoga psa uz potok, na lajni, naravno. U susret nam dolazi mlada cura nekih 17, 18 godina, sa svojim velikim psom koji naravno nije bio na lajni. Pas je beba, vidjelo se po blentavim pokretima, ali je počeo skakati po meni i po mom psu bez da je ona uopće reagirala. Iznervirana, zapitala sam je (pristojno): "Pa dobro, zašto ne vežeš svoga psa?" Odgovor je bio : "K***, jedino što mogu jest da tebi zavežem usta!" i nošalatno odšetala. Ostala sam šokirana, ali mirna. Cijelim putem sa razmišljala o njoj", napisala je između ostalog Danijela.

"Čitam i ne vjerujem. Sramota!", "Tuga i jad! Iz pećine smo izašli, tamo ćemo se i vratiti", "Šamarčinu bi joj zalijepila s guštom", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod objave. "A što ću. Brojala sam do 10 u sebi i odlučila ignorirati. Nema smisla", odgovorila je Danijela i tako zaključila ovaj nemili incident.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene