Danijela Dvornik istaknula je da još nedostaje hladnjak te da jedva čeka da privede uređenje kuće kraju jer se odužilo.

Galerija


Danijela Dvornik (54) otkrila je pratiteljima kako je uredila kuhinju, no istaknula je da još nije gotova, a ima posla i u drugim dijelovima kuće. 

Vezani članci Ella i Danijela Dvornik - 3 Pojavile se stare fotografije Elle i Danijele Dvornik: Pogledajte kako su majka i kći izgledale prije 15 godina Ella Dvornik, Danijela Dvornik Danijela Dvornik objavila fotografiju s Ellom staru samo pet godina, ali mnogi su primijetili da su se puno promijenile!

"U čekanju da konačno uredim terasu jer nas vrijeme stalno iznenađuje, malo šminkam kuhinju i neke detalje. Fali mi samo frižider da sve bude na mjestu. Rasvjeta je stavljena i zahvaljujući sestri, kuća ima impozantan broj rasvjetnih tijela (nije se štedilo) pa kad sve raspalim svijetli k'o Betlehem. Iskreno, jedva čekam da sve privedem kraju jer mi je dosta alata, prašine, građevinskog, materijala i majstora. Odužilo se", napisala je Danijela. 

Mnogim pratiteljima se svidio način na koji je uredila kuhinju. "Isplatilo se, draga Danijela... izgleda prekrasno", napisala joj je Anja Šovagović Despot. 

"Divna vam je kuhinja", "Predivna kombinacija boja, materijala, jako ugodna i inspirativna istovremeno. Bravo, umjetnice", "Dođe mi odmah volja za kuhanjem", "Kuhinja je prekrasna, tu bi čovjek odmah kuhao", "San snova", "Raj", komentirali su Danijelini pratitelji. 

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći

Vjerovali ili ne, ispod ove frizure i imidža krije se nekad divna pjevačica, a sad je ni najveći fanovi nisu prepoznali