trud se isplatio!

Danijela Dvornik pohvalila se preuređenom kućom na Braču, pogledajte rezultat nakon 4 godine radova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik je na Instagramu pokazala kako je tekla obnova njezine kuće na Braču, a zatim se pohvalila obnovljenim eksterijerom i interijerom.

Danijela Dvornik je prije četiri godine započela s obnovom svoje kuće na Braču, koju je sada privela kraju.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik - 1 Godinama je trpjela Danijela Dvornik bila je na operaciji koju je već dugo planirala, otkrila je kako je sve prošlo: ''Kao što vidite...''

Na Instagramu je već ranije pokazala uređenu kuhinju, a sada se pohvalila i cijelom obnovljenom kućom.

"Dolaskom ograde, završena je i posljednja faza projekta 'od krova do terase'. Trajalo je to 4 pune godine, bilo je dinamično, ponekad kaotično. Bilo je grešaka, razmišljanja, nerviranja, kalkuliranja, hvatanje za glavu, ali vrijedilo je. I sad kad je kraj, nije kraj jer još trebaju doći tende za terase, a isto tako postoji još nekih stvari za rješavanje i rješavaju se", napisala je uz galeriju fotografija kojom je pokazala kako je tekla obnova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Koristila sam kvalitetne materijale i keramiku, gledala da mi sve bude što jednostavnije za održavanje. Neki namještaj sam naslijedila, ali dosta toga sam kupila. Kuhinja je zapravo sve odredila, a nju sam birala mjesecima i prošla sam sve boje, a onda sam se zaljubila u crnu i drvo. Veliki sam ljubitelj industrial loft dizajna, ali kuća mi to nije dopuštala pa sam malo vrludala. Uglavnom, sve sam sredila da jednostavno guštam u svakom kutku kuće i prosto ne znam gdje bih rađe bila", zaključila je Danijela pa se zahvalila svojoj sestri, arhitektici Ani koja sve nacrtala i koja, kako je naglasila, nema Instagram te drugim ljudima koji su sudjelovali u projektu.

"Predivno", "Čestitke", "Krajnji rezultat je divan", "Sada guštaj", pisali su joj oduševljeni pratitelji koji su pratili obnovu od samog početka.

Danijela je na svojem Instagramu ranije objavila i video iz unutrašnjosti svoje kuće, a njezine pratitelje posebno je dojmila ljetna kuhinja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene