Danijela Dvornik je na Instagramu pokazala kako je tekla obnova njezine kuće na Braču, a zatim se pohvalila obnovljenim eksterijerom i interijerom.

Galerija


Danijela Dvornik je prije četiri godine započela s obnovom svoje kuće na Braču, koju je sada privela kraju.

Vezani članci Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik podijelila iskustvo s Hitne gdje je završila s unukom, ali dočekali su je razni komentari, pa se opet javila: ''Dragi moji savršeni Hrvati...'' Dino, Danijela i Ella Dvornik Danijela Dvornik se prisjetila pokojnog supruga Dina, a pokazala je i kako je Ella izgledala kao tek rođena beba

Na Instagramu je već ranije pokazala uređenu kuhinju, a sada se pohvalila i cijelom obnovljenom kućom.

"Dolaskom ograde, završena je i posljednja faza projekta 'od krova do terase'. Trajalo je to 4 pune godine, bilo je dinamično, ponekad kaotično. Bilo je grešaka, razmišljanja, nerviranja, kalkuliranja, hvatanje za glavu, ali vrijedilo je. I sad kad je kraj, nije kraj jer još trebaju doći tende za terase, a isto tako postoji još nekih stvari za rješavanje i rješavaju se", napisala je uz galeriju fotografija kojom je pokazala kako je tekla obnova.

"Koristila sam kvalitetne materijale i keramiku, gledala da mi sve bude što jednostavnije za održavanje. Neki namještaj sam naslijedila, ali dosta toga sam kupila. Kuhinja je zapravo sve odredila, a nju sam birala mjesecima i prošla sam sve boje, a onda sam se zaljubila u crnu i drvo. Veliki sam ljubitelj industrial loft dizajna, ali kuća mi to nije dopuštala pa sam malo vrludala. Uglavnom, sve sam sredila da jednostavno guštam u svakom kutku kuće i prosto ne znam gdje bih rađe bila", zaključila je Danijela pa se zahvalila svojoj sestri, arhitektici Ani koja sve nacrtala i koja, kako je naglasila, nema Instagram te drugim ljudima koji su sudjelovali u projektu.

"Predivno", "Čestitke", "Krajnji rezultat je divan", "Sada guštaj", pisali su joj oduševljeni pratitelji koji su pratili obnovu od samog početka.

Danijela je na svojem Instagramu ranije objavila i video iz unutrašnjosti svoje kuće, a njezine pratitelje posebno je dojmila ljetna kuhinja.

Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza