Danijela Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju iz mladosti.

Galerija


Da s 52 godine uživa kao nikad, Danijela Dvornik često ističe u intervjuima i u objavama na društvenim mrežama. Supruga preminule glazbene legende Dina Dvornika i majka Elle Dvornik posvećena je sebi i svojoj unuci Balie, s kojom najradije provodi vrijeme, ali bez obzira na sve obveze koje ima, pazi i na prehranu te izgled.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik pohvalila se obiteljskom fotografijom koja je razočarala njezine obožavatelje Dino i Ella Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 11 godina od odlaska domaćeg kralja glazbe: Mislio je da ga kolege ignoriraju, a smrt oca ga je slomila

Danas redovito vježba i hvali se postignutim rezultatima i transformacijom izgleda, pa joj mnogi znaju reći da zbilja odlično izgleda.

Danijela se ipak zaželjela i malo prošlosti, pa je tako posljednja fotografija koju je podijelila na Instagramu ona iz razdoblja kad je imala samo 19 godina.

''Bilo je to 1986. godine prošlog stoljeća....'', napisala je pored fotografije u kratkim traper-hlačama i bijeloj majici bez rukava.

''Uvijek lijepa'', ''Tko bi rekao da ste to vi'', samo su neki od komentara koje su joj njezini fanovi ostavili pod fotografijom.

Vrući poljupci u javnosti: Ni u društvu se nisu suzdržavali od nježnih dodira i zaljubljenih pogleda