Bilo je to 1986.

Vruće hlačice, kratka kosa: Pogledajte kako je Danijela Dvornik izgledala kad je imala 19 godina

Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) +0 Danijela Dvornik (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Danijela Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju iz mladosti.

Da s 52 godine uživa kao nikad, Danijela Dvornik često ističe u intervjuima i u objavama na društvenim mrežama. Supruga preminule glazbene legende Dina Dvornika i majka Elle Dvornik posvećena je sebi i svojoj unuci Balie, s kojom najradije provodi vrijeme, ali bez obzira na sve obveze koje ima, pazi i na prehranu te izgled.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "Pravi dida!" Danijela Dvornik podijelila smiješnu uspomenu na pokojnog svekra Borisa: "Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel..."

Danas redovito vježba i hvali se postignutim rezultatima i transformacijom izgleda, pa joj mnogi znaju reći da zbilja odlično izgleda.

Danijela se ipak zaželjela i malo prošlosti, pa je tako posljednja fotografija koju je podijelila na Instagramu ona iz razdoblja kad je imala samo 19 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilo je to 1986 godine prošlog stoljeća.... #proud #80s #blastfromthepast #najboljegodine #splitskiđir

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

''Bilo je to 1986. godine prošlog stoljeća....'', napisala je pored fotografije u kratkim traper-hlačama i bijeloj majici bez rukava.

''Uvijek lijepa'', ''Tko bi rekao da ste to vi'', samo su neki od komentara koje su joj njezini fanovi ostavili pod fotografijom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) +4 Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Celebrity Vrući poljupci u javnosti: Ni u društvu se nisu suzdržavali od nježnih dodira i zaljubljenih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene