Napokon vrijeme za sebe

Danijelu Dvornik unučice su napustile, pa je otvorila dušu: ''Danas su se izmjenjivale i sreća i tuga''

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik/Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik +0 Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik objavom na Instagram profilu pokazala koliko joj znači vrijeme koje pronađe za sebe. No, ne skriva ni tugu jer će joj unučice nedostajati.

Danijela Dvornik nekoliko dana provela je s unučicama u svojoj kući na Braču, nakon što su se njih dvije vratile za Zagreb, Dvornik je ispod fotografije koju je objavila na Instagram profilu, napisala:

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

"Otišle su. Ispraznila se kuća. Nestalo je ono ''baka,baka,baka…'' po 1000 puta, i još mnogo toga. Danas su se izmjenjivala razna raspoloženja, sreća jer ću se odmoriti, tuga jer će mi faliti'', napisala je Danijela emotivno ispod posta.

Majka influencerice Elle Dvornik, priznaje kako joj i nije baš lako samoj s unučicama Balie Dee i Lumi Wren jer je cijeli fokus usmjeren na njih, no na kraju se uvijek nekako snađu. 

A Danijela je sada nabacila selfie sa maskom i tako svojim pratiteljima pokazala kako je napokon došlo njezino vrijeme. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Danijela često na društvenim mrežama dijeli fotografije iz svoje kuće na Braču u kojoj uživa punim plućima, a koju je sama uredila za što dobila same pohvale.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +5 Nataša Bekvalac - 7 Celebrity Srpska Barbie razbacala se u haljini iz koje je sve ispadalo, a fotke su dokaz i da je stvarnost ipak drugačija od Instagrama

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene