konačno se zna!

Nije mogla šutjeti: Danijela Dvornik na Instagramu otkrila Ellinu veliku tajnu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik na svom Instagramu objavila je znakovitu fotografiju i njome, čini se, otkrila spol prinove koja stiže u obitelj Dvornik.

Danijela Dvornik odbrojava dane do rođenja prvog djeteta svoje jedinice Elle. Buduća baka već je u nekoliko navrata otkrila kako se neopisivo raduje ulozi u kojoj će se uskoro okušati.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik tamo već godinama živi Znate li tko je Danijeli Dvornik darovao kuću na Braču? "Nisam razmišljao o novcu, učinio sam to bez ikakve naknade!"

Sretnu vijest od javnosti je dugo krila sve dok Ella nije odlučila svijetu obznaniti da je trudna. No, izgleda da ovog puta Danijela više nije mogla "držati jezik za zubima". Iako Ella i Charles još nisu obznanili spol prinove koja stiže Danijela je svojim pratiteljima na Instagramu, čini se, otkrila veliku tajnu.

"Vrijeme je za tortu. Što mislite je li muško ili žensko?", napisala je Danijela pored fotografije nježno plave torte koja jasno odaje da je riječ o dječaku. "Mali Dino", poručili su joj pratitelji i čestitali na ulozi u kojoj se supruga preminulog Dine Dvornika jedva čeka ostvariti.

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene