I drugima je tako

Danijela Dvornik otkrila što joj najgore pada ovih dana: "Nisam vjerovala da ću ovo ikada reći"

Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Ella i Danijela Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) +0 Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Danijela Dvornik otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu kako se osjeća u izolaciji.

Danijela Dvornik često dijeli svoja mišljenja i trenutke iz svakodnevnog života putem društvenih mreža, pa je tako sa svojim pratiteljima odlučila podijeliti koliko i kako se njezin život promijenio u uvjetima izolacije zbog koronavirusa.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik - 1 Godinama je trpjela Danijela Dvornik bila je na operaciji koju je već dugo planirala, otkrila je kako je sve prošlo: ''Kao što vidite...''

"Sad ću s vama podijeliti najiskrenije jutarnje razmišljanje dok zabavljam Balie, a Lumi mi leži na koljenima. Nešto žensko u meni ima neodoljivu želju da kupim neki novi komad odjeće, da se fino uredim, napravim frizuru, stavim makeup i tako sređena stojim po doma (nisam vjerovala da ću ovo ikada reći). Dođe mi i da kupim novu trenirku jer ove koje momentalno nosim, gade mi se (svaki dan isto). Nemam volje ni kremu staviti na lice koje je dehidrirano od grijanja i stajanja u zatvorenom prostoru. Fali mi fizička aktivnost iako je s dvoje djece imam pregršt ali to je drugačije. Život u izolaciji s mojom ekipom promijenio je moj životni ritam, aktivnost, prehranu. Ma sve. BTW, noćas sam sanjala da sam se udebljala. To je posljedica ove izolacije", napisala je Danijela kojoj u izolaciji osim unučica, društvo prave i kći Ella te zet Charles.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

S njom su se poistovjetile mnoge žene i poručile joj da se osjećaju isto ili jednako kao i ona.

"Isti osjećaj, pogotovo sam se prepoznala u vezu trenirke", "Noćas sam sanjala da sam pala u septičku, koje su to tek posljedice", "Svuda isto, samo ne sanjam da se debljam, to je java", "I ja je mrzim", "Isti osjećaj, muka mi od trenirke i kose u repu", "Haha, istu želju imam, znači nisam nenormalna", "Razumljivo, sličan osjećaj, niste jedina", "Isto potpuno", napisale su joj žene u komentarima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene