sve ispričala

Danijela Dvornik otkrila kako trenutačno izgleda njezin život i zašto se odlučila zaposliti, javila se i Ella

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Moj život trenutačno: Dođem kući oko ponoći ili kasnije, umjesto tuširanja se bacim u more (noćno kupanje), zaspem k'o mrtva", napisala je na Instagramu Danijela Dvornik.

Danijela Dvornik je počela nedavno raditi u jednom wine&cheese baru na otoku Braču, a na Instagramu je sa svojih skoro 97 tisuća pratitelja podijelila kako se osjeća otkako je zaposlena.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "mogu si priuštiti...'' Danijela Dvornik javila se iz kreveta u spavaćici, a oni koji su fotografiju vidjeli pitaju se samo jedno!

"Moj život trenutačno: Dođem kući oko ponoći ili kasnije, umjesto tuširanja se bacim u more (noćno kupanje), zaspem k'o mrtva. Ujutro preskočim alarm i probudim se oko 10 sati, ne treniram, pijem litre i litre vode, manje jedem i hitno trebam pedikuru i frizera (puštam sijedu)", napisala je Danijela te je objasnila i zašto radi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj život trenutno : radim popodnevnu smjenu u wine baru. - dođem kući oko ponoć ili kasnije -umjesto tuširanja bacim se u more (nočno kupanje) - zaspem ko mrtva😛 - ujutro preskočim alarm i probudim se oko 10 h 😭 - ne treniram😱 -pijem litre i litre vode👍 -manje jedem 🤔 - hitno trebam pedikuru I frizera (puštam sijedu) Za sve one koji me pitaju "zašto radim", odgovor je jednostavan "da budem korisna sebi i drugima", da ispunim dugo ljeto i da se družim. U petak mi stiže ekipa I jedva čekam da ih vidim. A i proslavit čemo Dinov rođendan ❤️. #obiteljjesve #workinggrandma #lovemylife #antoniovrućemije

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"Za sve one koji me pitaju "zašto radim", odgovor je jednostavan, "da budem korisna sebi i drugima", da ispunim dugo ljeto i da se družim. U petak mi stiže ekipa i jedva čekam da ih vidim. A i proslavit ćemo Dinov rođendan ", zaključila je u svojoj objavi uz koju je objavila selfi. Na objavu se javila i njezina kćer, influencerica Ella Dvornik.

"Radiš da bih ja imala popust na vino", našalila se Ella. Brojni pratitelji pohvalili su njezinu odluku i podržali je u njoj. Danijela je nedavno podijelila i fotku s radnog mjesta te je dala već naslutiti da se bavi konobarenjem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene