Danijela Dvornik pronašla je razglednicu koju joj je bio poslao Dino Dvornik dok je bio na nastupu u Švicarskoj.

Galerija


Nakon što je Danijela Dvornik nedavno sa svojim pratiteljima na svom profilu na Instagramu podijelila jednu od romantičnih poruka koje joj je pokojni suprug Dino znao ostavljati posvuda po kući, odlučila je podijeliti još lijepih sjećanja iz prošlosti.

Vezani članci Ella Dvornik - 1 Ella se pohvalila novom tetovažom čijim je sadržajem dirnula obožavatelje: "Savršena" Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik otkrila koji Dinov poklon ima 20 godina: ''Mom razočaranju nije bilo kraja, a onda...''

Danijela je tako objavila razglednicu koju joj je iz Švicarske poslao Dino dok je bio na jednom od brojnih nastupa, a njezin sadržaj malo koga je ostavio ravnodušnim.

"Nekad bi mi znala doći kartolina, kao ova iz Swiss, doduše prije bi On došao kući nego kartolina, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja, kao i sama poruka. I danas dok sam nešto tražila, naletim na ovu kartolinu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci?" napisala je Danijela uz objavu.

Objava je oduševila njezine pratitelje koji se uvijek sjete legendarnog kralja hrvatskog funka, koji nas je napustio 2008. godine.

"Nemoj mi padat u paranoje! Uvik bija i osta legenda", "Divno, ima, ali su rijetki", "Lijepe su to uspomene, čuvaj ih", "Njega si jednostavno morao voljet i ništa drugo nije dolazilo u obzir", "Jedan je Dino", neki su od komentara koje su joj ostavili.

Princ Harry oženio se s Meghan unatoč oštrom upozorenju svog djeda princa Philipa, evo što mu je rekao