Prisjetila se Dina

Na objavu Danijele Dvornik rijetko tko je ostao ravnodušan: "Gdje su nestali takvi muškarci?"

Dino Dvornik (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Dino Dvornik (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Dvornik (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) +0 Razglednica Dine Dvornika (Foto: Instagram) Galerija

Danijela Dvornik pronašla je razglednicu koju joj je bio poslao Dino Dvornik dok je bio na nastupu u Švicarskoj.

Nakon što je Danijela Dvornik nedavno sa svojim pratiteljima na svom profilu na Instagramu podijelila jednu od romantičnih poruka koje joj je pokojni suprug Dino znao ostavljati posvuda po kući, odlučila je podijeliti još lijepih sjećanja iz prošlosti.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 2 "Toliko divna posveta" Ella Dvornik posebnim je riječima i fotografijom obilježila 15 godina bez oca Dine: ''Fališ uvijek i zauvijek...''

Danijela je tako objavila razglednicu koju joj je iz Švicarske poslao Dino dok je bio na jednom od brojnih nastupa, a njezin sadržaj malo koga je ostavio ravnodušnim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"Nekad bi mi znala doći kartolina, kao ova iz Swiss, doduše prije bi On došao kući nego kartolina, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja, kao i sama poruka. I danas dok sam nešto tražila, naletim na ovu kartolinu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci?" napisala je Danijela uz objavu.

Objava je oduševila njezine pratitelje koji se uvijek sjete legendarnog kralja hrvatskog funka, koji nas je napustio 2008. godine.

"Nemoj mi padat u paranoje! Uvik bija i osta legenda", "Divno, ima, ali su rijetki", "Lijepe su to uspomene, čuvaj ih", "Njega si jednostavno morao voljet i ništa drugo nije dolazilo u obzir", "Jedan je Dino", neki su od komentara koje su joj ostavili.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Meghan Markle +5 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Celebrity Princ Harry oženio se s Meghan unatoč oštrom upozorenju svog djeda princa Philipa, evo što mu je rekao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene