Prava uživancija

Seksi baka počastila obožavatelje fotografijom iz kade: Danijela pokazala i izazovnu tetovažu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik objavila je fotografiju iz kade. Nakon pohoda na Sljeme novopečena baka počastila se vrućom kupkom.

Danijela Dvornik uživala je u prirodi i tjelesnoj aktivnosti, a nakon toga odlučila se počastiti pjenušavom kupkom. Stoga je na Instagramu počastila svoje pratitelje fotografijom iz kade, a na njoj je pokazala nogu. Osim toga, vidljiva je i tetovaža na bedru.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Dobro to izgleda Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

"A sada... Vruća kupka! Nakon pet sati Sljemena, vrlo klizavog spuštanja, blata, umora i niskih temperatura... Jedva sam se čekala uvaliti u kadu", napisala je Dvornik uz fotografiju. Podijelila je ranije danas i fotografiju sa Sljemena. "Došao je i taj dan... Netko na špici, netko doma, a ja u šumi. Falilo mi je. Prodisala sam." Osim što uživa u prirodi i kupkama, Danijela ovih dana najviše uživa u ulozi bake.

 

A sada....vruća kupka! Nakon 5 sati Sljemena, vrlo klizavog spuštanja, blata ,umora i niskih temperatura ....jedva sam se čekala uvaliti u kadu.#relaxing #hotbath #music#water #ijustneededit

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene