Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Život ide dalje. Trenutačno sam baš sretna i zadovoljna sama sa sobom', otkrila je Danijela Dvornik te dodala kako nakon 5 godina ima novu simpatiju u životu!


Danijela Dvornik, udovica kralja funka, Dine Dvornika, u intervjuu za časopis Story otkrila je kako ima simpatiju u životu.

Vezani članci Danijela Dvornik - 6 Danijela Dvornik o svom novom poslu: "Neki dolaze samo da me vide, simpatično mi je to" Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik podijelila sadržaj jedne od poruka koje joj je Dino ostavio: "Bilo ih je posvuda"

Naime, Danijela je otkrila kako je 5 godina nakon smrti supruga shvatila kako mora ići dalje sa svojim životom te je simpatiju pronašla u novom muškarcu.

>> 'Tata mi je rekao: možeš piti, možeš se drogirati, ali nemoj pušiti cigarete'

'Čini ti se kako pet godina nije dugo razdoblje, ali uistinu jest. Vrijeme mi prolazi brže nego prije, polako se mijenjaju mnoge stvari. Život ide dalje. Trenutačno sam baš sretna i zadovoljna sama sa sobom. Jedino što vam mogu reći jest da postoji netko tko mi se sviđa i da je to – to. Valjda sam zato lepršava i nasmijana', rekla je Danijela u intervjuu, ali nije htjela otkriti je li joj to dečko.

Ona se trenutačno nalazi na Braču u svojoj kući u Sutivanu, ali njezina simpatija trenutačno nije s njom zbog poslovnih obveza, ali najvjerojatnije će doći. S njom je trenutačno kći Ella koja je nakon tulumarenja na Zrću došla odmarati.

Da nije samo Ella ljubiteljica tetovaža u obitelji, Danijela je pokazala kad je otkrila kako si je i ona napravila tetovažu na leđima - velikog feniksa koji simbolizira njezino 'novo rađanje'.

Također, u intervjuu je otkrila kako se Ella uskoro planira preseliti u Švedsku gdje se nalazi i njezin dečko Josip, a čeka je i posao pa ne vidi razloga zašto ne bi otišla, makar privremeno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook