pridružila se raspravi

Seksi prizori o kojima se ne prestaje pričati izbacili Danijelu Dvornik iz takta: "Više ništa nema smisla"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 2 Oleg Tatarynov - 3 Oleg Tatarynov - 4 Oleg Tatarynov - 5 Oleg Tatarynov - 6 Oleg Tatarynov - 7 Oleg Tatarynov - 8 Oleg Tatarynov - 9 Oleg Tatarynov - 1 Oleg Tatarynov - 10 +12 Oleg Tatarynov - 11 Galerija

Danijela Dvornik je na Instagramu prokomentirala seksi nastup Olega Tatarynova u polufinalu showa "Supertalent".

Nakon drugog polufinala "Supertalenta" ne prestaje se pričati o seksi nastupu jednog od finalista, Ukrajica Olega Tatarynova, koji se na pozornici, među ostalim, okupao u kadi.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik - 1 Godinama je trpjela Danijela Dvornik bila je na operaciji koju je već dugo planirala, otkrila je kako je sve prošlo: ''Kao što vidite...''

Show je gledala i Danijela Dvornik koja je Olegov nastup prokomentirala na svojem Instagramu, a njezina reakcija slična je kao i kod mnogih drugih gledateljica.

"Bila je ovo jedna predivna nedjelja koju sam zaokružila u dobrom društvu sa odličnim ručkom. Ovdje se brzo organiziramo, podijelimo obaveze i kad se 'male ruke slože, sve se može'. Na otoku zaboraviš na semafore, prometnu gužvu, stres čak i na mržnju prema ponedjeljku. Nije ovdje kraj života, ovo je za mene početak novog života. Upravo sam u fazi realizacije svog životnog sna i zato sam baš uzbuđena, ali neću vam otkriti još. Ne bih se htjela razbacivati svojom srećom nego bi vas htjela potaknuti da pronađete svoju sreću i da ona uvelike ovisi o nama samima iako tako ne izgleda uvijek. Ups... moram odgledati ovog Olega Tatarynova... uhhh... gdje sam ono stala??? Više ništa nema smisla. Sve sam zaboravila", napisala je Danijela, a u komentarima se nastavila rasprava o zgodnom Ukrajincu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Uh, Oleg. Imaš predobar ukus", složila se s Danijelom jedna pratiteljica, dok su druge samo pisale njegovo ime uz emotikone vatre i srca.

Tatarynov je svojim isklesanim tijelom i nevjerojatnom točkom nakon koje je bio mokar do kože izludio Hrvatice i danas je glavna tema na društvenim mrežama, a članica žirija showa Maja Šuput je nakon njegova nastupa vrištala od uzbuđenja.

Oleg se akrobacijama počeo baviti prije pet godina i vježbao do šest sati dnevno, a koliko su njegove akrobacije opasne, uvjerio se kada je prije godinu dana pao s visine od šest metara i zadobio teške ozlijede.

"Bio sam u bolnici, imao sam potres mozga, šavove po licu, ozlijedio sam koljeno i nogu i jedno vrijeme nisam mogao hodati", ispričao je u audicijskoj emisiji, a priznao je i da ga strah još uvijek proganja prije svakog nastupa.

Olegu ovo nije prvi put u "Supertalentu" i već se natjecao u španjolskoj i talijanskoj inačici showa, što mu je donijelo i veliku popularnost na društvenim mrežama.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 12 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 9 Oleg Tatarynov - 15 +14 Oleg Tatarynov - 13 Celebrity Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života napravila pomutnju u Turskoj, nije bilo teško primijetiti da je nešto zaboravila obući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene