Obitelj Dvornik okupila se povodom božićnih blagdana kada je i nastao emotivni video malene Balie Dee i njezinog pradjeda.

Galerija


Kao i mnoge druge obitelji, i poznata obitelj Dvornik okupila se na jednom mjestu povodom božićnih blagdana.

Vezani članci Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik objavila fotografiju s pokojnim Dinom staru 32 godine i dirnula mnoge: "Mladi i ludi" Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Najslađa trenerica ikad! Danijela Dvornik otkrila tko joj održava liniju

A upravo je tada Danijela Dvornik snimila video na kojem njezina unučica i zvijezda obitelji, Balie Dee, vodi svog slijepog pradjeda po kući držeći ga za ruku.

"Moj otac je oslijepio, ali Ona ga vodi i pokazuje put po kući, voli se s njim družiti, a njemu je ona sreća velika", napisala je pored videa Danijela te istovremeno rastužila i oduševila mnoge obožavatelje.

"Predivno...dokaz da sve polazi od kućnog odgoja i roditelja. Odmalena usađujemo djeci osjećaj ljubavi, poštovanja, uvažavanja, različitosti, humanosti... Bravo Danijela, bravo tebi Balie i tvojim roditeljima...bravo cijeloj obitelji koja zna pružati ono najvažnije...toplinu doma i ljubavi", poručila joj je jedna obožavateljica.

Danijela je video podijelila na svim društvenim mrežama, a pregledale su ga i lajkale tisuće ljudi dosad. 

Zanosne obline utegnula je u kožni komplet koji je pokazao i dijelove koje nije trebao