Danijela Dvornik s kćeri Ellom je na jedan od najvažnijih dana u njezinom životu bila u mislima, ali i na Instagramu.

Galerija


Danijela Dvornik nije bila na vjenčanju svoje kćeri jedinice, Elle.

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce Jedan od najpopularnijih domaćih parova seli se iz Zagreba nakon rođenja drugog djeteta? Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik pozirala u novom domu, svu pažnju ukrala prekrasna slika u pozadini

Ipak, udovica glazbenika Dine Dvornika, s kćeri je na jedan od najvažnijih dana u njezinom životu bila u mislima, ali i na Instagramu na kojem je podijelila njihovu zajedničku fotografiju s vjenčanja.

"Kažu da 'ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu'... Neka su oni to obavili bez stresa i na svoj način.... Oduševljena sam haljinom koja je totalno drugačija, oduvijek je htjela neki barokni model. Noćas sam se probudila u 02 h i pratila vjenčanje online", napisala je Danijela uz heštegove "aj neka se i to riješilo", "sretno vam bilo" i "ljubav je to".

Ella Dvornik i njezin zaručnik Charles Pearce vjenčali su se nakon 5 godina veze u Las Vegasu, a mladenka je za tu priliku odabrala neobičnu vjenčanicu riječkog dizajnera Juraja Zigmana. Par ima i kćerkicu Balie Dee.

"Prije 5 godina kad smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas da me oženi, ali ja nisam imala vizu. No sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te,sad si službena."

Nakon 5 godina veze Ella Dvornik udala se u Las Vegasu: ''Učinili smo to na svoj način''

Janko Popović Volarić ponovno izveo sina u provod i oduševio ženski dio publike

Lana Jurčević čestitala dečku Valentinovo u prozirnoj majici: "Volim te iako si me danas živcirao"

Ovako ona ide na večeru: Poslije vrućeg odmora na Tajlandu preplanulu put pokazuje u Londonu