Ne voli svoje tijelo

Nezadovoljna – želi još jednu operaciju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danielle Lloyd želi na još jednu plastičnu operaciju!

Danielle Lloyd je glamur model, reality i televizijska zvijezda, koja se može pohvaliti čak s dvije prestižne titule s izbora za Miss, i to one Miss Engleske, koju je osvojila 2004., a dvije godine kasnije je bila proglašene za Miss V. Britanije.

Pogledaj i ovo Cardi B (Foto: Instagram) Hvali se rezultatima Kontroverzna reperica pokazala tijelo za koje ne skriva da ga je doradila odlascima kod kirurga

Iako joj je titula Miss V. Britanije oduzeta nakon što se iste godine slikala za Playboy, to nije nimalo naškodilo karijeri lijepe Engleskinje, nego baš naprotiv.

No, usprkos svoj slavi koju je stekla, nije zadovoljna. Bivša je Missica odlučila napraviti još jednu plastičnu operaciju nakon što je pročitala negativne komentare o sebi na internetu, piše OK.

'Što joj se dogodilo s grudima, tako su daleko jedna od druge', glasio je jedan od komentara.

To je očito povrijedilo majku troje djece pa se odlučila na drastičan potez. Ako se odluči na operaciju, biti će joj to treća po redu od 2012. godine.

'Ne želim ugraditi veće grudi već ih samo malo popraviti. Mnoge žene se žure s ugradnjom silikona, ali ja nisam jedna od njih', priznala je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene