šokirao fanove

Možda ovo ne želite znati: 'Otkrio sam tu zabavu s 11 godina i od tada nisam propustio ni dan'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako ima 26 godina, mnogi ga fanovi i dalje doživljavaju kao naivnog dječaka, sada im je pokazao da nije bio čisto 'zlato'.

Daniel Radcliffe više nije mali i nije Harry Potter, a upravo tako ga većina fanova malog čarobnjaka i dalje doživljava. Kada to znamo, ne čudi kako su obožavatelji ostali u šoku nakon što su pročitali jednu vrlo intimnu tajnu popularnog glumca.

Pogledaj i ovo Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) stiže prinova Harry Potter će postati tata! Samozatajna partnerica glumca već je snimljena i s povećim trudničkim trbuhom

Ono što je izazvalo 'užasavanje' obožavatelja je činjenica da je Daniel bez dlake na jeziku cijelom svijetu otkrio kada je počeo masturbirati. 'Moj omiljeni citat vezan uz masturbaciju je onaj kojeg je napisao Louis C.K., Otkrio sam tu zabavu s 11 godina i od tada nisam propustio ni dan'.

'Vrijeme je da vam kažemo, nas dvojica smo sada zajedno'

Otkrio je i to da je počeo masturbirati vrlo rano, čak prije puberteta, ali i to da na snimanju Harryja Pottera nikada nije 'bio nestašan'. To je objasnio ovako: 'Kao što je Louis C.K. opisao, postoji strah da nakon masturbiranja svi znaju što ste upravo radili. Bilo bi mi užasno neugodno da se nakon toga vratim na set i nađem oči u oči s velikim glumcima znajući što sam napravio'.

Bez obzira na to koliko volite Daniela, ovo je jedna informacija bez koje smo definitivno mogli živjeti.

 

A photo posted by Daniel Radcliffe (@dannjradcliffe) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene