Bolji trijezan

Zvijezda dječjih filmova o seksu: što sam stariji, to sam bolji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac kojeg najbolje pamtimo po ulozi malog čarobnjaka Harry Pottera, izjavio je kako mu je prvo iskustvo 'pod plahtama' bilo prilično ugodno.

Daniel Radcliffe otvoreno je progovorio o detaljima iz svog intimnog života i sretan je što cijelom svijetu može objaviti kako se odlično zabavljao kad je izgubio nevinost. 

Pogledaj i ovo Daniel Radcliffe i Erin Darke Lijepa vijest! Harry Potter postao je tata, on i pet godina starija partnerica uhvaćeni su u šetnji s bebom!

Glumac kojeg najbolje pamtimo po ulozi malog čarobnjaka Harry Pottera, izjavio je kako mu je prvo iskustvo 'pod plahtama' bilo prilično ugodno.

'Ja sam jedan od onih ljudi čije je prvo iskustvo bilo stvarno dobro. Dogodilo se s nekim koga sam dobro poznavao. Ipak sretan sam što mogu reći da sam od tada imao puno boljih seksualnih iskustava. Moje iskustvo nije bilo potpuno blamirajuće poput iskustva mog prijatelja koji je to prvi puta napravio s nepoznatom osobom, pijan ispod mosta', ispričao je Radcliffe.

Pričanje o svom intimnom životu za njega predstavlja odmak od dječačke uloge malog čarobnjaka. Bez obzira na to što javno govori o svom seksualnom životu, ne vidi se u filmu '50 nijansi sive'. 

'Mislim da nitko, uključujući i samog sebe, nije želio da prihvatim ulogu Christiana Graya. Moram reći, uz dužno poštovanje svima, siguran sam da će film biti sjajan, ali smatram da ta uloga ne bi bila dobar sljedeći korak za mene'.  

Čini se kako će Daniel ostati bez titule seks simobla.

No, nedavno je dobio nagradu za najboljeg glumca.


Dvadesetpetogodišnji glumac je objasnio kako preferira seks bez pomoći alkohola, što je dobra stvar s obzirom da se svoje ozbiljne ovisnosti o alkoholu riješio prije četiri godine.
'Možda je nekim ljudima seks bolji kada su pijani, ali meni i osobi s kojom vodim ljubav svakako je bolje kada smo trijezni'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene