Radi se o Danielu Radcliffeu, kojeg će svijet baš uvijek pamtiti po ulozi koja ga je proslavila - onoj malog čarobnjaka Harryja Pottera.

Galerija


29-godišnji glumac trenutačno je u Australiji na snimanju novog filma.

Vezani članci Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Zahvaljujući filmovima o slavnom čarobnjaku zaradio je 110 milijuna dolara, a danas se osjeća krivo zbog tolikog uspjeha Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) U danima najveće slave nije mogao bez alkohola: ''Uvijek sam imao osjećaj da svi gledaju u mene''

Radi se o Danielu Radcliffeu, kojeg će svijet baš uvijek pamtiti po ulozi koja ga je proslavila - onoj malog čarobnjaka Harryja Pottera.

Ipak, Daniel je od spomenute uloge imao više filmskih ostvarenja, no uvijek je ostao Harry Potter.

Možda se to promijeni s najnovijom ulogom u filmu "Escape from Pretoria", u kojem je doista neprepoznatljiv.

Naime, kamere su glumca snimile u akciji na setu, a u filmu britanski glumac tumači južnoafričkog aktivista protiv apartheida Tima Jenkina, koji je krajem 70-ih godina bio zatvorenik u Pretoriji. Film je nastao prema Jenkinovoj autobiografiji "Inside Out: Escape From Pretoria Prison".

Glumac je uhvaćen s dugom kosom i bradom te štreberskim naočalama, a logično, i odjeća je pratila vrijeme u kojem se odvija radnja filma.

Biste li ga prepoznali da vam nismo rekli o kome se radi?

Lady Gaga odgovorila na glasine da s Bradleyjem čeka prvo dijete: ''Da, trudna sam, ali...''