Daniel Craig odlučio je nastaviti drugim smjerom pa ćemo ga gledati u američkoj TV seriji 'Purity'.


Britanskog glumca Daniela Craiga više nećemo gledati u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta! Naime, nakon desetljeća igranja Jamesa Bonda, 47-godišnji Craig je odlučio zamijeniti Bond franšizu američkom TV serijom 'Purity'.

Vezani članci Daniel Craig ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju Serija Bridgerton - 3 U kratkom roku zaludio je žene diljem svijeta, a sad se šuška da ga čeka novi veliki projekt poslije ogromnog uspjeha

Ova odluka i nije toliko iznenađujuća fanovima, s obzirom na Craigovu izjavu da 'bi si radije prerezao vene nego ponovno utjelovio Bonda'.

Jedan od najvećih faktora njegovog odlaska je i odlazak redatelja Sama Mendesa, te poteškoće tijekom snimanja zadnjeg nastavka, filma 'Spectre'. Bilo je problema sa scenarijem, Craig se ozlijedio na setu te je morao operirati koljeno, a par tjedana prije nego što se film trebao početi prikazivati, neke scene su se morale ponovno snimati.

Šuška se da mogući kandidati za Bonda uključuju Damiana Lewisa, Toma Hiddlestona, Richarda Maddena, Henryja Cavilla, Toma Hardyja i Michaela Fassbendera. No, kada su Craiga upitali što on misli o tome, vrlo kratko je rekao: 'J**e mi se, sretno im bilo!'