Dva ćelavca

Daniel Bilić ovo još nije doživio! ''Mario, pazi me se''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniel Bilić show Tvoje lice zvuči poznato vidi kao Hollywood u malom.

Daniel Bilić objeručke se uhvatio u koštac s izazovom da sudjeluje u projektu Tvoje lice zvuči poznato. ''Nemam pojma što ću pokazati. Ne znam pjevati, ni plesati. Trudit ću se biti zabavan'', kazao je Daniel Bilić, radijski voditelj aka Yammatovac .

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

''Najveća konkurencija mi je Mario Roth. Zna pjevati, ćelav je kao i ja, samo manja verzija. Mario pazi me se'', kroz šalu je Daniel poslao upozorenje Mariju Rothu.

''Pripreme su strašne. Dok sam trenirao ragbi, nisam imao ovakav raspored i ovo je zaista veliki projekt. Ovo me privuklo jer je ovo Hollywood u malom. Nemaš jednu ulogu već više uloga i moraš znati pjevati, plesati…'', objasnio je Daniel Bilić koji je umoran, ali i zadovoljan.

''Ne znam kako ću se nositi s obožavateljicama, ali mislim da se neću dobro nositi. Nadam se da će me odnijeti. Ako budu dvije, ja ću biti zadovoljan'', nadodao je Daniel na mnogobrojne dojmove koje je na njega ostavio ovaj TLZP i prije samog prikazivanja.

Uz Daniela, i druge kolege uživaju u treninzima i jedva čekaju da krene najgledaniji show u Hrvatskoj.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene