Daniel Bilić show Tvoje lice zvuči poznato vidi kao Hollywood u malom.


Daniel Bilić objeručke se uhvatio u koštac s izazovom da sudjeluje u projektu Tvoje lice zvuči poznato. ''Nemam pojma što ću pokazati. Ne znam pjevati, ni plesati. Trudit ću se biti zabavan'', kazao je Daniel Bilić, radijski voditelj aka Yammatovac .

Vezani članci Katarina Baban - 2 Naša glumica se skinula u badić i učinila neobičan potez za neke pa priznala: "Nemam problema s time" Slika nije dostupna Otkrivamo kandidate četvrte sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato"

''Najveća konkurencija mi je Mario Roth. Zna pjevati, ćelav je kao i ja, samo manja verzija. Mario pazi me se'', kroz šalu je Daniel poslao upozorenje Mariju Rothu.

''Pripreme su strašne. Dok sam trenirao ragbi, nisam imao ovakav raspored i ovo je zaista veliki projekt. Ovo me privuklo jer je ovo Hollywood u malom. Nemaš jednu ulogu već više uloga i moraš znati pjevati, plesati…'', objasnio je Daniel Bilić koji je umoran, ali i zadovoljan.

''Ne znam kako ću se nositi s obožavateljicama, ali mislim da se neću dobro nositi. Nadam se da će me odnijeti. Ako budu dvije, ja ću biti zadovoljan'', nadodao je Daniel na mnogobrojne dojmove koje je na njega ostavio ovaj TLZP i prije samog prikazivanja.

Uz Daniela, i druge kolege uživaju u treninzima i jedva čekaju da krene najgledaniji show u Hrvatskoj.