''VRIJEME USPOMENE BRIŠE''

Sjećate li se njega? Bivša teen zvijezda vraća se u punom sjaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako ste se pitali gdje je nestao pjevač Daniel Beni, imamo odgovor!

Daniel Beni pjevač je bivše pop-rock grupe Teens koja je poznata po brojnim nastupima diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, ali i po brojnim festivalima kao što su Dora, Splitski festival te Melodije Jadrana .

Pogledaj i ovo D\'Beni band 13. veljače Povodom Valentinova, D'Beni band pripremio je svojoj publici koncert iz dnevnog boravka

Snimili su tri albuma od kojih je svaki album bio prodan u više od 30.000 primjeraka. Grupa je osvojila Porina za novog izvođača 2000. godine, ali nedugo nakon toga grupa se raspala. ''Jednostavno je došlo do zasićenja, više nismo imali niti mladu publiku niti smo imali stariju'', izjavio je u jednom intervjuu Daniel. U lipnju 2003. održali su svoj posljednji nastup na Adamićevom gatu u Rijeci nakon kojeg se Beni povukao s estrade.

Za Daniela nismo čuli gotovo sedam godina. No, ljubav prema glazbi ipak je pobijedila. Riječki pjevač okupio je bend 2010. godine pod imenom "D'Beni band", čiji su članovi vrsni i iskusni muzičari, a pjevač je Daniel Beni po kojem je bend i dobio ime. Bend iza sebe ima brojne nastupe, a prije nekoliko mjeseci odlučio se za autorski rad te je u suradnji s Denisom Dumančićem snimio prvi singl u pop-rock maniri naslova "Vrijeme uspomene briše".Za pjesmu je snimljen i spot, a vjerujemo da će 32-godišnji Daniel s ovom pjesmom ponovno zasjati u punom sjaju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene