Dana Bilzeriana i njegovo društvo zaustavilo je vozilo lučke kapetanije i napisalo im kaznu.

Galerija


Američki milijunaš i kralj razuzdanih zabava Dan Bilzerian, koji provodi ljetni odmor u Lijepoj Našoj, nakon bezbrižnog uživanja upao je s ekipom u prve probleme, i to one s lučkom kapetanijom.

Vezani članci Dan Bilzerian Profesionalni ženskar koji tulumari po našoj obali bez brade je potpuno druga osoba, nećete ga prepoznati Jahta Flying Fox Luksuz i milijuni na morskim valovima: Ovo su najskuplje jahte koje krstare našim morem!

Naime, jedna od ljepotica iz njegova društva Lindsay Rose Goodstein na svom je profilu na Instagramu objavila vijest da ih je na moru zaustavilo vozilo lučke kapetanije i da je dobila kaznu zbog prebrze vožnje u blizini Lastova.

"Zabava i igra prestale su kada sam dobila kaznu za prebrzu vožnju", napisala je Lindsay na Instagramu nakon što se netom pohvalila kako upravlja jet-skijem.

Dan u Hrvatskoj boravi posljednjih desetak dana, a dosad je osim Lastova posjetio i Nacionalni park Krka, Hvar, Dubrovnik i Split, a fotografijama se hvali i na Instagramu, gdje ga prate čak 32 milijuna ljudi.

Uživa u razgolićenim izdanjima i ne srami se pokazati previše, a dečko se ne odvaja od nje