Zna se o kome je riječ

Iza razvoda slavnog pisca stoji mlađahna brineta koju je godinama obasipao raskošnim poklonima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Brown razveo se od supruge Blyth Brown nakon 21 godine braka zbog afere s Judith Pietersen.

Dan Brown jedan je od najpopularnijih svjetskih pisaca , no posljednjih dana glavna tema kuolara nisu njegove knjige već razvod od supruge Blythe Brown, kojem je navodno uzork druga žena, koju obasipa luksuznim i skupocjenim poklonima.

Riječ je o nizozemskoj trenerici jahanja u ranim dvadestim godinama Judith Pietersen koja je i snimljena nedavno kako jaše konja čija se vrijednost procjenjuje na 277 tisuća britanskih funti, a kojeg joj je poklonio upravo 56-godišnji Dan. Čini se kako Judith ta koja se nalazi u središtu oštre sudske bitke između njega i njegove i službeno bivše supruge Blyth.

Lijepa brineta je supružnike Brown upoznala 2013. godine kada je iz Nizozemske doputovala u SAD kako bi trenirala i brinula o njihovim konjima, a sada se, nakon sedam godina našla u središtu pozornosti kao jedna od akterica preljubničke afere.

Njezin je identitet brzo utvrđen obzirom na to da je u sudskim dokumentima navedena pod inicijama J.P., a slavni ju je pisac navodno obasipao raskošnim poklonima. Bivša ga je supruga optužila da je Judith poklonio konje, prikolice za konje, automobil te da je financirao njezine treninge i daljnju obuku. Također se šuška kako je platio i renovaciju njezina stana u Nizozemskoj.

Judith zasad nije javno komentirala medijske natpise o aferi, ali se oglasio njezin glasnogovornik.

"Pretposatvljam da je šokirana količinom medijske pažnje koju dobiva", izjavio je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene