Dan Bilzerian već je godinama poznat po raskalašenom načinu života.

Galerija


"Kralj Instagrama" poznat je po raskalašenom životu.

Vezani članci Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Magic Johnson - 2 Gosti dubljeg džepa postaju ambasadori našeg turizma – ove sezone Jadran vrvi poznatima i slavnima Slika nije dostupna VIDEO Bogataš zamalo ubio porno glumicu!

Radi se o profesionalnom igraču pokera i multimilijunašu Danu Bilzerianu koji po mnogima živi život iz snova, iako se neko vrijeme šuškalo kako je on čista laž.

Dan tako uglavnom putuje, tulumari te je baš uvijek okružen prelijepim ženama te se ne uzrujava što su mnogi igrači pokera otkrili kako ima loše taktike te kako milijune sigurno nije zaradio igrajući.

Šuškalo se kako je milijune tako dobio od bogatog oca, no kako god bilo, 38-godišnji Dan prava je Instagram senzacija koju slijedi nešto manje od 26 milijuna obožavatelja.

Šuška se i kako je zbog divljeg načina života, koji obiluje alkoholom i drogama, čak dva puta imao srčani udar, no on ne odustaje od njega, pa se tako posljednjih dana nalazi u Meksiku s nekolicinom prijatelja te pogađate, brojnim dugonogim i bujnim ljepoticama s kojima je viđen kako se zabavlja na plaži.

Ipak, kad ne tulumari, Bilzerian vježba što se itekako vidi, pa je tako na Instagramu, osim fotografija ljepotica, posljednjih dana objavljivao i one na kojima vježba na suncu.

Prije meksičkog Tuluma, pokeraš se zabavljao na Tajlandu u identičnom društvu. 

Legendarna ljubavna priča koja je bila osuđena na propast, a završila je tragično

2017. je pokazala međunožje na Oscarima, a od tada pažnju privlači golišavim izdanjima i fotkama

Nekad je bila zvijezda "Baywatcha", a danas se bori s viškom kilograma i neprepoznatljiva je