uživa na jadranu

Kralj razuzdanih tuluma stigao na Paklene otoke u društvu ljepotica, prijatelji ga zezali zbog jednog detalja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Bilzerian se pohvalio da je na hvarskim Paklenim otocima, a prijatelji su ga zezali zbog modnog odabira. S njim su u društvu, naravno, bile i djevojke s kojima ljetuje na luksuznoj jahti.

Multimilijunaš i playboy kojeg zovu i "kraljem Instagrama", Dan Bilzerian, i dalje uživa na hrvatskoj obali, a nakon što je već posjetio brojne naše turističke bisere, u društvu svojih ljepotica opušta se na Palmižani.

Pogledaj i ovo showbuzz Blizu Lastova Nakon bezbrižnog uživanja upali u probleme: Jedna od prijateljica kralja razuzdanih zabava dobila kaznu lučke kapetanije

Bilzerian se tako pohvalio da je na hvarskim Paklenim otocima, gdje je u jednom beach baru djevojke koje ljetuju s njim počastio šampanjcem. Na glavi je imao kaubojski šešir, zbog čega su ga prijatelji stali zezati, a on je sve objavio na Instagram storyjima.

Dan Bilzerian s društvom boravi na luksuznoj jahti dok obilazi hrvatske prirodne ljepote, a dosad je posjetio NP Krka, Hvar, Dubrovnik i Split. Od njega se ne odvajaju djevojke koje mu čine društvo na jahti, a koje su uglavnom u golišavim izdanjima na svim snimkama na Instagramu.

Bilzeriana na Instagramu prati gotovo 32 milijuna ljudi, a njegova se imovina procjenjuje na nekoliko stotina milijuna dolara. Novac je uglavnom zaradio kockajući se i na kartama, što je usavršio još tijekom studentskih dana na Sveučilištu Južne Floride. Osvojio je više turnira, a 2013. godine čak 10.8 milijuna dolara u samo jednoj noći.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nekoć sretna obitelj (Foto: Profimedia) Jett i John Travolta (Foto: Profimedia) Jett Travolta (Foto: Profimedia) John Travolta i Kelly Preston (Foto: Getty) +1 Jett i John Travolta (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Život su mu obilježili gay skandal i opsjednutost bizarnim kultom, a smrt supruge samo je još jedna tragedija u nizu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene