Dan Bilzerian se pohvalio da je na hvarskim Paklenim otocima, a prijatelji su ga zezali zbog modnog odabira. S njim su u društvu, naravno, bile i djevojke s kojima ljetuje na luksuznoj jahti.

Galerija


Multimilijunaš i playboy kojeg zovu i "kraljem Instagrama", Dan Bilzerian, i dalje uživa na hrvatskoj obali, a nakon što je već posjetio brojne naše turističke bisere, u društvu svojih ljepotica opušta se na Palmižani.

Vezani članci Društvo Dana Bilzeriana Golišave ljepotice u društvu bogataša predahnule od tuluma pa su zabavu pronašle u našim vinogradima Dan Bilzerian Profesionalni ženskar koji tulumari po našoj obali bez brade je potpuno druga osoba, nećete ga prepoznati

Bilzerian se tako pohvalio da je na hvarskim Paklenim otocima, gdje je u jednom beach baru djevojke koje ljetuju s njim počastio šampanjcem. Na glavi je imao kaubojski šešir, zbog čega su ga prijatelji stali zezati, a on je sve objavio na Instagram storyjima.

Dan Bilzerian s društvom boravi na luksuznoj jahti dok obilazi hrvatske prirodne ljepote, a dosad je posjetio NP Krka, Hvar, Dubrovnik i Split. Od njega se ne odvajaju djevojke koje mu čine društvo na jahti, a koje su uglavnom u golišavim izdanjima na svim snimkama na Instagramu.

Bilzeriana na Instagramu prati gotovo 32 milijuna ljudi, a njegova se imovina procjenjuje na nekoliko stotina milijuna dolara. Novac je uglavnom zaradio kockajući se i na kartama, što je usavršio još tijekom studentskih dana na Sveučilištu Južne Floride. Osvojio je više turnira, a 2013. godine čak 10.8 milijuna dolara u samo jednoj noći.

Život su mu obilježili gay skandal i opsjednutost bizarnim kultom, a smrt supruge samo je još jedna tragedija u nizu