Dan Bilzerian priredio je raskošni vatromet prijateljima Billu Perkinsu i Lari Sebastian, koji su se zaručili na Srđu.

Galerija


Playboy i multimilijunaš Dan Bilzerian (39) ni na čemu ne štedi dok plovi u luksuznoj jahti po Jadranu, a iskoristio je zaruke prijatelja da još jednom pokaže koliko je velikodušan. 

Vezani članci Društvo Dana Bilzeriana Golišave ljepotice u društvu bogataša predahnule od tuluma pa su zabavu pronašle u našim vinogradima Tvrđava Imperijal na Srđu - 2 Prekinuta koncesija investitoru: Nakon godina borbe, dubrovačka tvrđava Imperial vraća se u ruke grada

Kralj Instagrama, kako mu je nadimak, od srijede boravi u Dubrovniku, koji je razgledao sa svojim društvom, a navečer se s njima uputio na Srđ. Tamo su se Danovi prijatelji, filmski producent i igrač pokera Bill Perkins i plesačica Lara Sebastian zaručili. 

Bilzerian im je odlučio na svoj način čestitati, pa im je priredio raskošan vatromet u kojem su građani u cijelom Dubrovniku mogli uživati. Nakon posebnog događaja Dan se sa zaručenim prijateljima i ostatkom društva uputio na luksuznu jahtu na kojoj su, kako se čini, slavili do ranih jutarnjih sati. 

Inače, Bilzeriana na Instagramu prati 31,9 milijuna ljudi, a svakodnevno dijeli fotografije na storyju s našeg Jadrana, pa je to odlična promocija za turizam koji pati zbog pandemije koronavirusa. Iako se hvali raskošnim odmorom i društvom, Dan malo manje dijeli slike sa svojih zabava

Ipak, njegovo društvo nije propustilo priliku da se pohvali, pa su otkrili da ih multimilijunaš časti skupim pićima, morskim specijalitetima i brzom hranom te je unajmio i DJ-a da ih zabavlja. 

Gdje je i što danas radi Mitch iz ''Baywatcha'', kojemu je skandalozna snimka nakon velikog uspjeha zapečatila karijeru?