ima se, može se

Multimilijunaš priredio pravi spektakl u Dubrovniku, zaruke prijatelja proslavili kao u filmu, a kamere su sve zabilježile!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Bilzerian priredio je raskošni vatromet prijateljima Billu Perkinsu i Lari Sebastian, koji su se zaručili na Srđu.

Playboy i multimilijunaš Dan Bilzerian (39) ni na čemu ne štedi dok plovi u luksuznoj jahti po Jadranu, a iskoristio je zaruke prijatelja da još jednom pokaže koliko je velikodušan. 

Pogledaj i ovo Dubrovnik: Snimanje 2. sezone serije Vikinzi: Valhalla - 2 Prizori sa seta Nove ekskluzivne scene iz Dubrovnika: Glumci popularne Netflixove serije poharali ulice grada!

Kralj Instagrama, kako mu je nadimak, od srijede boravi u Dubrovniku, koji je razgledao sa svojim društvom, a navečer se s njima uputio na Srđ. Tamo su se Danovi prijatelji, filmski producent i igrač pokera Bill Perkins i plesačica Lara Sebastian zaručili. 

Bilzerian im je odlučio na svoj način čestitati, pa im je priredio raskošan vatromet u kojem su građani u cijelom Dubrovniku mogli uživati. Nakon posebnog događaja Dan se sa zaručenim prijateljima i ostatkom društva uputio na luksuznu jahtu na kojoj su, kako se čini, slavili do ranih jutarnjih sati. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life passes most people by while they’re making grand plans for it

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Inače, Bilzeriana na Instagramu prati 31,9 milijuna ljudi, a svakodnevno dijeli fotografije na storyju s našeg Jadrana, pa je to odlična promocija za turizam koji pati zbog pandemije koronavirusa. Iako se hvali raskošnim odmorom i društvom, Dan malo manje dijeli slike sa svojih zabava

Ipak, njegovo društvo nije propustilo priliku da se pohvali, pa su otkrili da ih multimilijunaš časti skupim pićima, morskim specijalitetima i brzom hranom te je unajmio i DJ-a da ih zabavlja. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene