Društvo uživa u luksuzu

Playboy koji "vrti" milijune uživa na Hvaru, hvali se pogledom na naše otoke, ali i djevojkama koje putuju s njim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Bilzerian je prije nekoliko dana stigao u Hrvatsku, a na Instagramu se svakodnevno hvali svojim lijepim družicama te mjestima koje posjećuju.

Multimilijunaš Dan Bilzerian (39) ovoga je tjedna stigao u Hrvatsku, o čemu se hvalio svojih skoro 32 milijuna pratitelja na Instagramu, a s njim u društvu su stigle i brojne djevojke.

Pogledaj i ovo showbuzz Blizu Lastova Nakon bezbrižnog uživanja upali u probleme: Jedna od prijateljica kralja razuzdanih zabava dobila kaznu lučke kapetanije

Društvo uživa na luksuznoj jahti, a svakim novim Insta-storyjem Dan otkriva koja je sve mjesta na našoj obali posjetio. S golišavim ljepoticama tako je u četvrtak posjetio i Hvar, a na društvenim mrežama se osim pogleda na polugole djevojke sa svoje jahte pohvalio i onim na Paklene otoke s hvarske tvrđave "Fortica".

Playboy i profesionalni pokeraš poznat je i po nadimku "Kralj Instagrama", a svoje bogatstvo je stekao nasljedstvom i kockanjem. Milijuni ljudi svakodnevno prate njegov raskalašeni stil života kojim se hvali, a na svakom putovanju u društvu ima nekoliko ljepotica koje su u njegovom društvu uglavnom u badićima i opuštenom izdanju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Instagram) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) +4 Jenna Dewan (Foto: Instagram) Celebrity Četiri mjeseca nakon poroda uskočila u badić koji je istaknuo njezine obline, kaže da će samo njega i nositi ubuduće

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene