Dan Bilzerian u društvu prijatelja Billa Perkinsa i brojnih ljepotica uživa na našoj obali, a posljednju avanturu odradili su u vinogradima Pelješca.

Galerija


Američki multimilijunaš Dan Bilzerian posljednjih nekoliko dana s društvom uživa na našoj obali, a sve avanture dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Osim brojnih djevojaka koje krstare Jadranom s bogatašem, s njim u društvu je i prijatelj Bill Perkins.

Vezani članci Milijunaš došao na Hvar zaprositi djevojku - 6 Američki milijunaš kod nas zaprosio ljubav svog života: Doznali smo sve o najromantičnijim zarukama u Hrvatskoj! Lindsay Rose Goodstein Nakon bezbrižnog uživanja upali u probleme: Jedna od prijateljica kralja razuzdanih zabava dobila kaznu lučke kapetanije

Perkins je prije nekoliko dana u Dubrovniku zaprosio svoju djevojku Laru Sebastian, a Bilzerian mu je za zaruke poklonio raskošni vatromet.

Cijela ekipa nastavlja svoj odmor u Lijepoj Našoj, a Perkins se na Instagramu pohvalio i što su radili posljednjih nekoliko dana. Društvo je tako pronašlo plažu koju su imali samo za sebe, a posjetili su i vinograd na Pelješcu.

Bilzerian Jadranom plovi na luksuznoj jahti, a uz njega su stalno brojne ljepotice. Slavni playboy dosad je posjetio Split, Dubrovnik, Hvar i NP Krka te očito planira dobro istražiti hrvatsku obalu koja mu se, sudeći prema brojnim objavama, zaista svidjela.

Milijune dolara Bilzerian je inače zaradio profesionalnim igranjem pokera, a često se hvalio kako je izgubio "samo" 3,6 milijuna dolara. Bilzerian ima i obiteljsko zaleđe, a dio bogatstva može zahvaliti ocu Paulu koji je zaradio veliku količinu novca poslovima na Wall Streetu.

Bila je seks-simbol 80-ih godina, a onda se nakon gadnog razvoda odselila u brda i 24 godine živjela u divljini