Dan Bilzerian posljednjih nekoliko dana provodi na hrvatskoj obali u društvu prijatelja i mnogih ljepotica, a korisnici društvenih mreža primijetili su kako je cijelo vrijeme u istim plavim hlačicama za kupanje, što je mnogima zanimljivo.

Galerija


Američki multimilijunaš Dan Bilzerian već neko vrijeme uživa na hrvatskoj obali, a fotografi u stopu prate svaki njegov korak. Sa svojih gotovo 32 milijuna pratitelja na Instagramu Bilzerian redovito dijeli avanture iz svoga života, a mnogima je jedan detalj s njegova odmora posebno zapeo za oko.

Vezani članci Društvo Dana Bilzeriana Golišave ljepotice u društvu bogataša predahnule od tuluma pa su zabavu pronašle u našim vinogradima Jahta Flying Fox Luksuz i milijuni na morskim valovima: Ovo su najskuplje jahte koje krstare našim morem!

Dan je, naime, čitavo vrijeme u plavim hlačama za kupanje, koje su mu na neki način postale i zaštitni znak provoda u Hrvatskoj.

Nakon Splita, Hvara, NP-a Krka i brojnih drugih lokacija u Hrvatskoj, Dan je posjetio i Dubrovnik, gdje su se svi počeli šaliti na račun njegovih hlačica koje obožava očito više od ičega. Na glasu kao veliki zavodnik i playboy, Dan navodno često mijenja djevojke, no tom je odjevnom predmetu posebno vjeran. Na zle jezike nimalo se ne obazire te je svu pažnju posvetio uživanju u odmoru na našoj obali.

Multimilijunaš Jadranom plovi na luksuznoj jahti u društvu nekoliko djevojaka, a ovoga je tjedna lijepom gestom iznenadio svog prijatelja, filmskog producenta i igrača pokera Billa Perkinsa. U Dubrovniku su proslavili njegove zaruke s Larom Sebastian, a Bilzerian je paru priredio raskošni vatromet.

Svoje prijatelje Dan često časti skupim pićima, hranom i brojnim iznenađenjima, a mnogi od njih nerijetko se o svemu hvale na društvenim mrežama.

Danas je u skladnom braku i svi joj zavide, no ova zavodnica lomila je mnoga srca i varala svoje bivše dečke