Kralj Instagrama Dan Bilzerian najavio je da će se 2024. kandidirati za poziciju predsjednika SAD-a.

Galerija


Playboy i poznati američki instagramer Dan Bilzerian može se pohvaliti s vrtoglavih 29 milijuna pratitelja na društvenim mrežama i stotinama žena koje je ljubio. Seksi ljepotice, egzotična putovanja i utapanje u moru alkohola njegova su svakodnevnica koja mnogima izgleda kao život iz snova. 

Vezani članci Ispeglali slike Ispeglali slike do neprepoznatljivosti: Htjeli se uljepšati, ali ovo je nakaradno Stvarnost i filmovi Spaja stvarnost i filmove i ne koristi Photoshop, a zabavlja tisuće na Instagramu

Ipak, bradati Dan ima nove velike planove - želi postati predsjednik SAD-a. Nakon što je glazbenik i dizajner Kanye West najavio da će se kandidirati za istu poziciju na izborima 2024., Dan je odlučio da će učiniti isto kad za to dođe vrijeme. 

Kralj Instagrama, kako ga mnogi nazivaju, tako je dao naslutiti kako će se kandidirati za predsjedničku utrku 2024., a rekao je i kako bi u dvoboju njega i Westa - on pobijedio. 

Dan je inače Trumpov pobornik te smatra da je bilo tko kompetentniji biti predsjednikom SAD-a od Hillary Clinton, koju nikako ne podržava. 

2015. je podijelio fotografiju s Trumpom uz koju je napisao kako mora poštovati čovjeka koji u doba političke korektnosti javno progovara o onome što svi misle, ali poslušno šute. 

Ako se odluči okušati u političkoj karijeri, bit će to velika promjena za Dana, koji trenutačno uživa u svom životu prepunom partija, žena i opijata. 

Život poznate bosanske influencerice tragično ugašen u 25. godini: Uzrok smrti nepoznat...