divan par!

Damir Urban ne krije koliko je ponosan na svoju suprugu s kojom je u sretnom braku već 14 godina, a ima se čime i pohvaliti!

Damir Urban s obitelji (Foto: Dnevnik.hr) Damir Urban s obitelji (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Damir Urban s obitelji (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Damir Urban i njegova supruga Milica vjenčali su se 2007. godine i imaju troje djece, a sada su se odlučili na novi zajednički potez na koji su oboje jako ponosni.

Riječki glazbenik Damir Urban već je 14 godina u sretnom braku s profesoricom filozofije i fotografkinjom Milicom.

Pogledaj i ovo Damir Urban - 1 ''zaboravim sve'' Damir Urban o prijateljstvu s Gibonnijem, kćeri mezimici i podršci supruge: ''Imam nju pored sebe i ja sam siguran''

Zajedno imaju dvoje djece i slove kao jedan od najstabilnijih domaćih parova, a da im u braku i dalje cvjetaju ruže, Urban je potvrdio svojom zadnjom objavom na Instagramu.

"Jednostavno se ne mogu ne pohvaliti da je autorica spota za pjesmu 'Sama', koji je jučer premijerno prikazan, ujedno jučer i doktorirala. Kakav dan!", napisao je glazbenik uz fotografiju na kojoj njegova supruga pozira s diplomom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damir Urban (@damir.urban)

Damir je ovaj tjedan sa svojim bendom Urban&4 predstavio videospot za singl "Sama", čiju režiju potpisuje njegova supruga.

"Milica je, po meni, napravila predivan spot koji prati pjesmu. Nakon razgovora s njom o tome kakav bi uopće trebao biti spot koji će vizualno ispratiti pjesmu, odlučio sam se povući i prepustiti joj mogućnost da stvari u potpunosti istjera na svoj način", kazao je Damir nakon premijernog prikazivanja videospota.

Njegova Milica je videospotom prenijela snažnu poruku pjesme.

"Jako sam uzbuđena zbog ovog spota, ponajviše zbog divnih žena koje sam u njemu okupila. Osjećala sam da je cijelu priču, posvećenu i ispjevanu o ženama, potrebno ostaviti u potpunosti nama, tako da sam prvi puta snimala Damiru i bendu spot u kojem nikoga od njih nema. Svaka od žena koja se u spotu pojavljuju utjelovljuju i snagu i krhkost žena, one su dale spotu i svoje intimne priče, ali i simbolički i univerzalno progovorile u ime svih nas", izjavila je Damirova supruga.

Podsjetimo, 52-godišnjem glazbeniku 12 godina mlađa Milica druga je supruga, a iz prvog braka s Goranom Milojević ima sina Malika.

Plavokosa profesorica osvojila ga je još 2003. godine, a vjenčanje je održano četiri godine kasnije.

Milica je njihovo prvo zajedničko dijete, sina neobičnog imena Istok Zola, rodila 2015. godine, a 2019. na svijet je stigla i kćerkica Iskra.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +20 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene