U nedjelju ćemo gledati nove transformacije u omiljenom showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Galerija


Prošloga tjedna odnijela je pobjedu kao Nicki Minaj, a ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Paola Valić Bekić naći će se u ulozi pjevačice popularne grupe En Vogue.

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Amel Ćurić želi prvo mjesto u showu "Tvoje lice zvuči poznato": ''Tip sam koji voli pobjeđivati'' Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) - 3 Napeto do kraja! Izvrsni Amel Ćurić kao Kićo Slabinac uzeo drugu pobjedu: "Bilo je više nego uzbudljivo!"

''Baš sam zadovoljna da smo gljiva i ja na dobrom putu, En Vogue je grupa moga odrastanja“, uzbuđeno je rekla Paola. ''Pjesma mi je sjela kao budali šamar“, zadovoljno govori. Dodaje kako joj se posebno sviđa poruka koju nosi pjesma, a morat će pripremiti glasnice na moćnu izvedbu u rangu članica ove grupe. ''Moj vokal je dosta zaobljen i jak, a ovo pjevanje više iziskuje da sam svjetlija. Ipak, smijem pjevati iz duše i to je to“, zaključuje Paola.

Amel Ćurić ovoga tjedna na pozornici će postati legendarni glazbenik Kićo Slabinac, što ga je izrazito razveselilo. ''Konačno da nešto i otpjevam, zadnji put sam pustio glas još kad sam pobijedio s Josipom Lisac“, govori Amel kojem će problem možda stvoriti nepoznavanje pjesme. ''Moram priznati da se nisam baš naslušao ove pjesme, jesam neke druge njegove, ali ovu baš nisam", kaže.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr)
Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Što se tiče scenskog nastupa, teško je od minimalnog pokreta napraviti da se nešto dogodi“, zaključuje. ''Moram bit sav nježan, a opet grlat, bit će mi prilično teško pobjeći od svog glasa“, ističe Amel najveći problem.

Maju Bajamić ove ćemo nedjelje na pozornici moći vidjeti kao seksi pjevačicu Jennifer Lopez. ''Napokon! Zaslužila sam biti moćna, lijepa, zgodna i izazovna žena iz ovog vremena", ističe Maja. „Sad ću imat priliku pokazati svoju kondiciju u punini", dodaje. Kod Jennifer joj se najviše sviđaju dominantnost i stav na pozornici, a kaže kako joj pjesma vokalno neće biti teška za pripremu. ''Prije svakog svog izlaska na pozornicu ja se zapravo pokušavam približiti toj osobi u stvarnosti", kaže Maja. Kako će se snaći u ovoj ulozi, vidjet ćemo u nedjeljnom izdanju najpopularnijeg zabavno-glazbenog showa. Damir Poljičak postat će ovoga tjedna George Michael iz razdoblja dok je bio frontmen grupe Wham!, a kaže kako jedva čeka nastup.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr)
Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Mislim da je to čista radost što me snašla", rekao je Damir koji misli kako će imati problema u izvedbi.

''On cijelo vrijeme pjeva i tu nema nijednoga predaha, ja ne čujem kad taj čovjek udahne", začuđeno je rekao. Dodao je kako bi sam sebi ipak dodijelio neku drugu pjesmu Georgea Michaela za kojeg kaže kako se od tada razvio u puno zrelijeg pjevača. "Ovo je meni izazov", zaključio je.

Ove nedjelje u showu ćemo moći vidjeti i ostale zabavne nastupe koje će nam priuštiti Matko Knešaurek kao Zdravko Čolić, Davor Dretar Drele kao Esma Redžepova, Katarina Baban kao Vengaboys i Ana Vilenica u ulozi Whitney Houston.