Ponosan na sebe

Damir Poljičak otkrio što bi bio da nije glumac te je li mu draži Kedžo ili Saša

Ana Maras Harmander i Damir Poljičak (Foto: PR) Ana Maras Harmander i Damir Poljičak (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maras Harmander i Damir Poljičak (Foto: PR) Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr) Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr) Damir Poljičak (FOTO: Anamaria Batur) +0 Tvoje lice zvuči poznato - Damir Poljičak (Foto: PR) Galerija

Damir Poljičak jedan je od natjecatelja u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', a kaže da bi svakom svom kolegi preporučio da se upusti u ovakvo nešto.

Iz treće epizode showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Damir Poljičak je zahvaljujući Imagine Dragonsima odnio pobjedu. Kaže kako nije ništa očekivao, ali i da je uživao u nastupu, što je zasigurno bilo presudno za ovakav rezultat.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Kandidati su se već lagano opustili i sad tek kreće prava zabava. Damir je u razgovoru za Showbuzz.hr priznao da je u novom okruženju u kojem se našao promijenio mišljenje o kolegama s estrade nakon što ih je pobliže upoznao.

Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr) Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr)

''Zapravo, promijenio sam mišljenje o svima koji su ikad sudjelovali u showu ovakve vrste. Zapravo sam dobio više poštovanja prema svima koji se ovime bave. Vidim sada iznutra koliko je to veliko i koliko je zapravo zahtjevno. Svi smo mi robovi nekih predrasuda, a pošto sam dobio priliku iznutra vidjeti kako to izgleda, svaka čast svima'', rekao nam je Damir i dodao da bi svakom svom kolegi, glumcu preporučio da se okuša u nečem ovakvom.

Ana Maras Harmander i Damir Poljičak (Foto: PR) Ana Maras Harmander i Damir Poljičak (Foto: PR) Foto: PR

I njegova kolegica Ana Maras Harmander natjecala se u TLZP-u te mu je uz obitelj i prijatelje najveća podrška. Savjetuje mu da izdrži, nauči tekst te sugerira što bi kod nekih uloga mogao još bolje napraviti.

Da nije glumac, Damir kaže da bi bio stolar te kad stigne, nešto čak i napravi. U svom životu ponosan je na toliko toga da ne može nešto posebno izdvojiti, a ne žali baš ni za čim.

Otkrio nam je i što mu je najteže na probama, ali i može li neke od svojih uloga u kazalištu usporediti s ikojom transformacijama u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Kako bi se opisao u dvije riječi, voli li više film ili seriju, te je li mu draži Kedžo ili Saša, pogledajte u našem videu.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene