Damir Poljičak jedan je od natjecatelja u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', a kaže da bi svakom svom kolegi preporučio da se upusti u ovakvo nešto.

Galerija


Iz treće epizode showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Damir Poljičak je zahvaljujući Imagine Dragonsima odnio pobjedu. Kaže kako nije ništa očekivao, ali i da je uživao u nastupu, što je zasigurno bilo presudno za ovakav rezultat.

Vezani članci Damir Poljičak (Foto: PIXSELL) Poljičak komentirao koketnu Nives! Evo što glumac kaže na njezine seksi pohvale Tvoje lice zvuči poznato - Paola Valić Bekić (Foto: PR) Paola Valić Bekić razvalila kao Nicki Minaj i uzela svoju drugu pobjedu: "Fantastično, sjajna izvedba i glas"

Kandidati su se već lagano opustili i sad tek kreće prava zabava. Damir je u razgovoru za Showbuzz.hr priznao da je u novom okruženju u kojem se našao promijenio mišljenje o kolegama s estrade nakon što ih je pobliže upoznao.

Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr)
Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr)

''Zapravo, promijenio sam mišljenje o svima koji su ikad sudjelovali u showu ovakve vrste. Zapravo sam dobio više poštovanja prema svima koji se ovime bave. Vidim sada iznutra koliko je to veliko i koliko je zapravo zahtjevno. Svi smo mi robovi nekih predrasuda, a pošto sam dobio priliku iznutra vidjeti kako to izgleda, svaka čast svima'', rekao nam je Damir i dodao da bi svakom svom kolegi, glumcu preporučio da se okuša u nečem ovakvom.

Ana Maras Harmander i Damir Poljičak (Foto: PR)
Ana Maras Harmander i Damir Poljičak (Foto: PR)

I njegova kolegica Ana Maras Harmander natjecala se u TLZP-u te mu je uz obitelj i prijatelje najveća podrška. Savjetuje mu da izdrži, nauči tekst te sugerira što bi kod nekih uloga mogao još bolje napraviti.

Da nije glumac, Damir kaže da bi bio stolar te kad stigne, nešto čak i napravi. U svom životu ponosan je na toliko toga da ne može nešto posebno izdvojiti, a ne žali baš ni za čim.

Otkrio nam je i što mu je najteže na probama, ali i može li neke od svojih uloga u kazalištu usporediti s ikojom transformacijama u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Kako bi se opisao u dvije riječi, voli li više film ili seriju, te je li mu draži Kedžo ili Saša, pogledajte u našem videu.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.