Zvijezda TLZP-a

Poljičak komentirao koketnu Nives! Evo što glumac kaže na njezine seksi pohvale

Tvoje lice zvuči poznato - Damir Poljičak (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Damir Poljičak (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato - Damir Poljičak (Foto: PR) Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr) Damir Poljičak (FOTO: Anamaria Batur) Damir Poljičak (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Damir Poljičak jedan je od omiljenih kandidata showa "Tvoje lice zvuči poznato". Uskoro ćemo ga gledati i u novoj seriji - "Kad susjedi polude".

Glumac Damir Poljičak osvojio je gledatelje showa "Tvoje lice zvuči poznato", a uskoro ćete ga moći gledati i u novom projektu. Naime, na Novoj TV kreće serija "Kad susjedi polude", u kojoj Poljičak glumi Vanju. Zanimalo nas je kakav je on susjed, a Poljičak nam se pohvalio kako nikad ne bježi od odgovornosti!

Pogledaj i ovo Tomislav Marić Toma kao Nina Badrić ma kakav show je ovo bio! Nina Badrić komentirala masku našeg pjevača koji je nju glumio u hit-showu, morala se javiti kad je vidjela ove prizore!

"Kako sam već sudjelovao u seriji koja tematizira susjedske odnose, po kvartu su me često umjesto imena znali nazivati "zauvijek susjedom". Možda bi najveća kvaliteta nekog "zauvijek" susjeda bila odgovornost prema zajedničkim dužnostima, od kojih nikad ne bježim, pogotovo kad zasniježi - lopatam kao lud. Osim toga, vjerojatno nekad preglasno sviram i pjevam - ali sustanari se nisu bunili, dapače, kažu da vole slušati", priča Poljičak.

Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr) Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr)

"Čovjek se mora prilagodit životu u zajednici i imati razumijevanja za druge. Ja cijenim svoj prostor, naravno. Važno je nekad povući granice", dodao je Damir kad smo ga pitali voli li više živjeti u svojevrsnom kolektivu ili mu je draža osama.

Teško je bilo pričati s talentiranim glumcem, a ne spomenuti show "Tvoje lice zvuči poznato". Budući da odlično pjeva, htjeli smo znati bi li se mogao zamisliti i na estradi. "Uz neku dobru priču, upustio bi se u štošta. Čak i u avanturu zvanu estrada. Ali kažem, trebalo bi se puno stvari poklopiti da se to dogodi".

Tvoje lice zvuči poznato - Damir Poljičak (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Damir Poljičak (Foto: PR) Foto: PR

Ne sumnjamo da bi u tom slučaju prva u redu za duet bila Nives Celzijus. Članica žirija obožava Damira i često mu daje koketne, slatke komentare, ne krijući koliko ga simpatizira. "Nives je veliki profesionalac i odlično radi svoj posao. Možda bi se smanjila količina komplimenata s njezine strane kada bi se u žiriju nalazila još jedna žena. To bi bilo zanimljivo za vidjeti. Ovako imam osjećaj da me previše hvali", zaključio je šarmantni glumac.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene