Ana Maras Harmander i Damir Poljičak (Foto: PR)
Ana Maras Harmander i Damir Poljičak (Foto: PR) Foto: PR

Ana Maras Harmander i Damir Poljičak imaju puno toga zajedničkog. Po struci su oboje glumci, a i oboje imaju iskustvo natjecanja u showu "Tvoje lice zvuči poznato".


Glumica Ana Maras Harmander bila je sjajna kao natjecateljica showa "Tvoje lice zvuči poznato", a sada to isto radi i njezin prijatelj i kolega Damir Poljičak. Ne čudi stoga što se Ana opredijelila i odlučila navijati za svog "brata"!

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica pobijedila (Foto: PR) Izvrsna Ana Vilenica uzela pobjedu! "Imala si taj njegov podrapan seksi glas, tu žestoku emociju" Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr) Celzijus se zaljubila baš u njega: "Jako je dobro to što su to ljudi koji su prošli isto što i mi"

Podršku mu je pružila i putem Instagrama. "Gledate li mog brata Poljička u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'? Ja sam najveća obožavateljica", napisala je pokraj fotografije na kojoj pozira s Damirom simpatična Maras Harmander. Ovog tjedna Damir Poljičak za zadatak je dobio transformaciju u frontmena grupe Imagine Dragons, a sigurno smo da će mu jedna od najvatrenijih obožavateljica biti upravo Ana.

Osim na službenoj stranici showa,Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.