Damir Mašić otkio je kako se priprema za Supertalent.

Galerija


Damir Mašić, na audicijskoj emisiji Supertalenta, oduševio je žiri beatboxom. Damir živi u Goraždu, a svojevremeno je imao i školu za sve koji su željeli naučiti ovaj način izvođenja.

Vezani članci Sarah Seifert - 3 Zaludjela Hrvatsku "miješanjem" bujne pozadine, a sad i slavnoga glazbenika: Pohvalila se velikim uspjehom Davor Bilman - 6 Davor Bilman promijenio imidž, pa dobio brojne pohvale žena: "Zgodan i muževan"

Damir je već spreman za polufinalnu emisiju u nedjelju i ne boji se ničega. '' Već sam sve spremio i samo se nadam da ću sve izvesti dobro. Pokušat ću nešto skroz novo što nije moj stil, bit će to poznate pjesme, tri minute novog materijala. Ne bojim se ničega, možda tek malo da ozvučenje bude sjajno, ali naravno da će se biti ok. Čak bih rekao da nemam ni tremu'', kazao je Mašić koji je u BiH već postao zvijezda.

''Narod je prepoznao moj talent. Puno se toga promijenilo od audicije na Supertalentu. Već sam dao nekoliko intervjua, neki portali pišu o meni i sve je nekako krenulo na bolje'', govori Damir koji vježba svaki dan.

''Vježbam svaki dan ali ne previše jer svako malo dobijem neku dodatnu ideju pa onda dotjeram već pripremljeno'', kazao je ovaj beatboxer kojeg smo uhvatili dok je odlazio s posla.

''Ja vam radim u jednoj firmi kao CNC operater. Radim za mašinom. Proizvodimo dijelove za autoindustriju, ali i za vojsku'', otkriva Damir kojem je Martina najdraži član žirija, a tek se malo boji komentara Davora Bilmana.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Prvi put od prekida s 10 godina mlađim dečkom pojavila se na televiziji pa zabrinula fanove: ''Što ti se dogodilo?''

Brazilac koji je zaludio Hrvatice otkrio nam je je li zauzet: ''Kad sam u vezi, baš je vatreno''