Damir Kedžo je jedna od u nizu od domaćih zvijezda koje se suočavaju s prevarantskim profilima, a na to su ranije upozoravale i Renata Končić Minea i Nina Badrić.


Damir Kedžo upozorio je svoje pratitelje na Instagramu da ne nasjedaju na prevarante koji se predstavljaju pod njegovim imenom na internetu. 

Vezani članci Damir Kedžo i Helena Janjušević Damir Kedžo predstavlja nešto drugačije i snažnije od svega do sad, a u tome su mu pomogle tri važne žene! Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 Nives je nakon Fabijana našla novog muškarca kojem je uputila znakovit pogled ispod obrva, a evo što joj je izmamilo ovakav smiješak

"Jedini profil koji imam je ovaj. Ako vas itko kontaktira s nekog drugog, to nisam ja. Molim vas da takve profile prijavljujete", napisao je 33-godišnji pjevač. 

Damir je samo jedan u nizu od domaćih zvijezda koje se suočavaju s ovim problemom. Na to je ranije upozoravala i voditeljica In magazina Renata Končić Minea, ali i Nina Badrić. 

Kedžo je objavio i fotografiju kako uživa na suncu, ali i da smiruje svoj um plivanjem. Pjevač je nedavno otkrio da snima novu pjesmu.

Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

Osvojio je ženska srca kao prezgodni lik omiljene serije iz 90-ih, a pogledajte koliko se do danas promijenio