na meti prevaranata!

Damir Kedžo upozorio svoje obožavatelje na problem s kojim se suočava: "To nisam ja"

Damir Kedžo Damir Kedžo Foto: Nova TV

Damir Kedžo je jedna od u nizu od domaćih zvijezda koje se suočavaju s prevarantskim profilima, a na to su ranije upozoravale i Renata Končić Minea i Nina Badrić.

Damir Kedžo upozorio je svoje pratitelje na Instagramu da ne nasjedaju na prevarante koji se predstavljaju pod njegovim imenom na internetu. 

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

"Jedini profil koji imam je ovaj. Ako vas itko kontaktira s nekog drugog, to nisam ja. Molim vas da takve profile prijavljujete", napisao je 33-godišnji pjevač. 

Damir je samo jedan u nizu od domaćih zvijezda koje se suočavaju s ovim problemom. Na to je ranije upozoravala i voditeljica In magazina Renata Končić Minea, ali i Nina Badrić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

Kedžo je objavio i fotografiju kako uživa na suncu, ali i da smiruje svoj um plivanjem. Pjevač je nedavno otkrio da snima novu pjesmu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene