Damir Kedžo u prvoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" oduševio je gledatelje i žiri kao legendarni pjevač Halid Bešlić. Indira nije odoljela taktovima i riječima njegovih hitova, a Navojca je zbog te transformacije Kedžo podsjetio na jednog političara.

Galerija


Damir Kedžo u prvoj emisiji sedme sezone showa All Stars "Tvoje lice zvuči poznato" odradio je nastup za pamćenje, i to kao jedan od omiljenih pjevača narodne glazbe Halid Bešlić.

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Saša Lozar Saša Lozar nam je ispričao urnebesnu anegdotu sa snimanja popularnog showa, ovo je sve dosad javnosti bilo nepoznato!

Damir je toliko zagrijao atmosferu u studiju da Indira Levak nije mogla odoljeti, te je tijekom njegova nastupa ustala na noge, a nakon njega imala je samo jednu poruku: "Aleluja, super si bio!"

Igora Mešina nastup je pak podsjetio na neka prošla vremena.

"Bio si Bešlić u nekim mlađim godinama, skinuo si taj njegov glas", zaključio je Igor.

A da za vrijeme nastupa na pozornici nije bilo ni traga pravom Damiru Kedži, potvrdila je Nives Celzijus: "Zašto se ponekad ne poigraš s ovim žanrom? Jako si dobro zatomio Kedžu."

Gorana Navojca Damir je na momente podsjetio na još jednu osobu osim samog Halida.

"Na momente si sličio na Bešlića, ali na momente si sličio i jednom našem političaru. Ali to ćemo ostaviti našoj publici da pogodi o kome je riječ", poručio je Goran i ostavio publiku da razmišlja na koga mu je Kedžo nalikovao. 

A što vi mislite, na koga je Kedžo podsjetio Navojca?

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

Pogledajte zašto su svi pogledi bili uprti u prednji dio haljine ove ljepotice, neobičan rez osigurao je da bude u centru pažnje