A bilo ga je strah!

Kedžo ostavio sve u šoku i nevjerici: ''Ja da sam ovo danas slušao u autu, ja bih stvarno mislio da je Josipa"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo četvrta emisija TLZP - 3 Damir Kedžo četvrta emisija TLZP - 5 Damir Kedžo četvrta emisija TLZP - 4 Damir Kedžo četvrta emisija TLZP - 6 Damir Kedžo četvrta emisija TLZP - 7 Damir Kedžo četvrta emisija TLZP - 8 Damir Kedžo četvrta emisija TLZP - 9 Nives Celzijus četvrta emisija TLZP - 2 Nives Celzijus četvrta emisija TLZP - 1 Nives Celzijus četvrta emisija TLZP - 5 +16 Damir Kedžo treća emisija TLZP - 2 Galerija

Damir Kedžo nastupio je prvi u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči sve" i malo je reći sve ostavio bez daha.

Damir Kedžo spektakularnom je transformacijom otvorio četvrtu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" i to u našu legendarnu glazbenicu Josipu Lisac pa sve ostavio u šoku i nevjerici.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

"Jako me je bilo strah, volim Josipu Lisac i nadam se da će se ova interpretacija, ali i imitacija jer imitira se samo najveće, njoj zapravo svidjeti", izjavio je uzbuđeni Damir.

Nakon nastupa oglasio se na Instagramu gdje je objavio crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira kao Josipa i priznao da mu to je bio najdraži nastup. 

"Ovo mi je bio najdraži nastup u showu "Tvoje lice zvuči poznato" ikada! Uživao sam svim svojim bićem", napisao je Damir. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

Nives Celzijus je njegov nastup pratila s izrazom nevjerice na licu i priznala mu da ju je ostavio u šoku, a voditeljica Maja Šuput zaključila je da je to bila prava čarolija.

"Uvjerena sam da se poslije večerašnje Josipe neće pojaviti bolja TLZP Josipa, ali nisam očekivala ovu vjerodostojnost koju si pokazao, emotivno, slojevito, prekrasno", pohvalila ga je Nives.

S njima se složila i Indira Levak.

"Ovo je bilo maestralno, začuđujuće na momente koliko si bio Josipa. Kad se imitira Josipa svi se bojimo da će to ući u neku karikaturu, međutim ovo je bilo toliko daleko od karikature. Ovu pjesmu si otpjevao s puno poštovanja prema Josipi, ti si podigao ljestvicu nebu pod oblake, prijatelju moj ja ti ne bih voljela bit konkurencija", rekla mu je Indira.

"Bila je čast uživati u ovoj imitaciji", priznao je i Goran Navojec.

"Ovo je glumački bilo senzacionalno. Ja da sam ovo danas slušao u autu, ja bih stvarno mislio da je Josipa, ne bi mi palo na pamet da je ovo Kedžo", u čudu je izjavio Igor Mešin.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene