Damir Kedžo nastupio je prvi u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči sve" i malo je reći sve ostavio bez daha.

Galerija


Damir Kedžo spektakularnom je transformacijom otvorio četvrtu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" i to u našu legendarnu glazbenicu Josipu Lisac pa sve ostavio u šoku i nevjerici.

Vezani članci Indira Levak osma emisija TLZP Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti! Nives Celzijus osma emisija TLZP - 2 Vjerovali ili ne, Nives ovoga puta na sebi nema haljinu, ali ono što nosi bome je seksi i vatreno!

"Jako me je bilo strah, volim Josipu Lisac i nadam se da će se ova interpretacija, ali i imitacija jer imitira se samo najveće, njoj zapravo svidjeti", izjavio je uzbuđeni Damir.

Nakon nastupa oglasio se na Instagramu gdje je objavio crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira kao Josipa i priznao da mu to je bio najdraži nastup. 

"Ovo mi je bio najdraži nastup u showu "Tvoje lice zvuči poznato" ikada! Uživao sam svim svojim bićem", napisao je Damir. 

Nives Celzijus je njegov nastup pratila s izrazom nevjerice na licu i priznala mu da ju je ostavio u šoku, a voditeljica Maja Šuput zaključila je da je to bila prava čarolija.

"Uvjerena sam da se poslije večerašnje Josipe neće pojaviti bolja TLZP Josipa, ali nisam očekivala ovu vjerodostojnost koju si pokazao, emotivno, slojevito, prekrasno", pohvalila ga je Nives.

S njima se složila i Indira Levak.

"Ovo je bilo maestralno, začuđujuće na momente koliko si bio Josipa. Kad se imitira Josipa svi se bojimo da će to ući u neku karikaturu, međutim ovo je bilo toliko daleko od karikature. Ovu pjesmu si otpjevao s puno poštovanja prema Josipi, ti si podigao ljestvicu nebu pod oblake, prijatelju moj ja ti ne bih voljela bit konkurencija", rekla mu je Indira.

"Bila je čast uživati u ovoj imitaciji", priznao je i Goran Navojec.

"Ovo je glumački bilo senzacionalno. Ja da sam ovo danas slušao u autu, ja bih stvarno mislio da je Josipa, ne bi mi palo na pamet da je ovo Kedžo", u čudu je izjavio Igor Mešin.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Ovo nije ni grudnjak, a ni top: Nikome nije jasno čime je ova influencerica pokušala prekriti grudi

Zabavljao se u bazenu s ljepoticama u oskudnim bikinijima, trudna supruga mu značajnom fotkom poslala poruku