Viktorija Rađa, osim ljepotom, može se pohvaliti i talentom za ples, pa ona i partner Marko Mrkić sigurnim koracima otplešu do svake sljedeće emisije "Plesa sa zvijezdama".

Galerija


Preda nama je šesta emisija showa "Plesa sa zvijezdama" u kojoj ćemo vidjeti sedam različitih plesnih stilova.

Vezani članci Uplakana Nives Celzijus nakon izgubljenog dvoboja (Video: Ples sa zvijezdama) Uplakana Nives oprostila se od ''Plesa sa zvijezdama'': ''Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci, pisati zadaće'' Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus oglasila se nakon seksi rumbe: ''A sad vam moram nešto priznati...''

Damir Kedžo i Helena Janjušević zaplesat će tango, a jivea će se ovaj put uhvatiti Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić.

Samo nekoliko dana za pripremu imali su i Marko Grubnić i Ela Vuković za koreografiju za valcer, dok će lyrical prezentirati po prvi puta u emisiji Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Ivan Šarić i Paula Jeričević vode nas u samba svijet, a slowfox kojeg smo prošle nedjelje vidjeli čak od strane tri plesna para, ovaj put će biti plesni stil s kojim će se za prolazak dalje boriti Sonja Kovač i Gordan Vogleš. Paso doble izvest će Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić.

A upravo je Viktorija uoči večerašnje emisije na Instagramu objavila urnebesnu fotografiju Damira Kedže, Slavka Sobina i Ivana Šarića s izbačenim trbusima te je u objavi tegirala i ispalog Davora Garića koji već godinama vjerno pazi na svoj six pack.

"Gariću, nije bilo lako, ali našli smo zamjenu", našalila se atraktivna Dalmatinka na fotografiji, a zatim je objavila još jednu na kojoj se priprema za večerašnji nastup.

Supruga košarkaša Dine Rađe, osim ljepotom, može se pohvaliti i talentom za ples, pa ona i partner Marko Mrkić sigurnim koracima otplešu do svake sljedeće emisije.

Hoće li tako biti i večeras, saznajte u 20.15 sati samo na Novoj TV

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Kakav pogled: Ronaldova Georgina objavila prvu fotografiju iz Dubrovnika