Gariću, spavaš li mirno?

Pored toliko napornih treninga: Kedžo, Sobin i Šarić umjesto pločica pokazali "trbuščiće"

Damir Kedžo, Ivan Šarić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Damir Kedžo, Ivan Šarić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Damir Kedžo, Ivan Šarić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Davor Garić (Foto: PR) Viktorija Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) Galerija

Viktorija Rađa, osim ljepotom, može se pohvaliti i talentom za ples, pa ona i partner Marko Mrkić sigurnim koracima otplešu do svake sljedeće emisije "Plesa sa zvijezdama".

Preda nama je šesta emisija showa "Plesa sa zvijezdama" u kojoj ćemo vidjeti sedam različitih plesnih stilova.

Pogledaj i ovo Uplakana Nives Celzijus nakon izgubljenog dvoboja (Video: Ples sa zvijezdama) Sonja ide dalje Uplakana Nives oprostila se od ''Plesa sa zvijezdama'': ''Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci, pisati zadaće''

Damir Kedžo i Helena Janjušević zaplesat će tango, a jivea će se ovaj put uhvatiti Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić.

Samo nekoliko dana za pripremu imali su i Marko Grubnić i Ela Vuković za koreografiju za valcer, dok će lyrical prezentirati po prvi puta u emisiji Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Ivan Šarić i Paula Jeričević vode nas u samba svijet, a slowfox kojeg smo prošle nedjelje vidjeli čak od strane tri plesna para, ovaj put će biti plesni stil s kojim će se za prolazak dalje boriti Sonja Kovač i Gordan Vogleš. Paso doble izvest će Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić.

A upravo je Viktorija uoči večerašnje emisije na Instagramu objavila urnebesnu fotografiju Damira Kedže, Slavka Sobina i Ivana Šarića s izbačenim trbusima te je u objavi tegirala i ispalog Davora Garića koji već godinama vjerno pazi na svoj six pack.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

"Gariću, nije bilo lako, ali našli smo zamjenu", našalila se atraktivna Dalmatinka na fotografiji, a zatim je objavila još jednu na kojoj se priprema za večerašnji nastup.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Supruga košarkaša Dine Rađe, osim ljepotom, može se pohvaliti i talentom za ples, pa ona i partner Marko Mrkić sigurnim koracima otplešu do svake sljedeće emisije.

Hoće li tako biti i večeras, saznajte u 20.15 sati samo na Novoj TV

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +6 Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Kakav pogled: Ronaldova Georgina objavila prvu fotografiju iz Dubrovnika

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene